Στο σπίτι των γονιών των τριών κοριτσιών που «έσβησαν» ξαφνικά | Η μητέρα μίλησε στον ALPHA (Vid)

Στο σπίτι των γονιών των τριών κοριτσιών που «έσβησαν» ξαφνικά | Η μητέρα μίλησε στον ALPHA (Vid)

Δίνει τη δική της εικόνα για τις έρευνες της Αστυνομίας.

Απαντήσεις έδωσε σε δημοσιογράφο του ALPHA η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν ξαφνικά από αδιευκρίνιστα αίτια στην Πάτρα.

Η ίδια, άνοιξε το σπίτι της στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουρδή και μίλησε για τον λόγο για τον οποίο παρά τις κατηγορίες που δέχεται καθημερινά από δημοσιογράφους και χρήστες των social media, εκείνη επιλέγει τον δρόμο της σιωπής.

«Δεν ξέρουμε ποιος είναι ύποπτος και γιατί. Γι’ αυτό δεν μιλάμε. Εμείς γνωρίζουμε κάποια πράγματα, δεν ξέρουμε όμως πού κινείται η Αστυνομία και σε ποια κατεύθυνση. Περιμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις και θα δούμε τι θα προκύψει. Να περιμένουμε τα τελικά πορίσματα. Είμαστε όλοι μας συγκλονισμένοι», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, οι γείτονες της οικογένειας Δασκαλάκη κάνουν λόγο για ένα ήσυχο ζευγάρι, με το οποίο συμπάσχουν, καθώς η τραγωδία που χτύπησε την πόρτα των Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου είναι ανείπωτη.

 

Το Live News του Mega, παρουσίασε και βίντεο της 33χρονης γυναίκας, στο οποίο η ίδια μερικά χρόνια πριν παραχωρεί συνέντευξη σε τοπικό κανάλι της Πάτρας ως διαιτητής σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Όπως έγινε γνωστό, έτσι γνώρισε τον σύζυγό της, καθώς ο ίδιος έπαιζε επαγγελματικά ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.