«Γι' αυτό ενεπλάκη το ανθρωποκτονιών»: Το στοιχείο-κλειδί του Βασίλη Λαμπρόπουλου που διαψεύδει κατηγορηματικά τον βασικό ισχυρισμό της μάνας της Πάτρας (Vid)

«Γι’ αυτό ενεπλάκη το ανθρωποκτονιών»: Το στοιχείο-κλειδί του Βασίλη Λαμπρόπουλου που διαψεύδει κατηγορηματικά τον βασικό ισχυρισμό της μάνας της Πάτρας (Vid)

Δύο οι εκδοχές για το μονόκλινο δωμάτιο νοσοκομείου της Τζωρτζίνας και την εμπλοκή των Ανθρωποκτονιών.

«Ξαναχτύπησε» με νέο ρεπορτάζ για την υπόθεση της Πάτρας ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος προχώρησε σε διάψευση των λεγομένων της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με τον λόγο για τον οποίο η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλευόταν σε μονόκλινο δωμάτιο.

Στο σημερινό Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, ο δημοσιογράφος παρουσίασε νέα στοιχεία στην υπόθεση της Πάτρας, υποστηρίζοντας πως όσα είπε η 33χρονη μητέρα σχετικά με τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας σε μονόκλινο δωμάτιο δεν ευσταθούν.

«Θα πάω σε ψυχίατρο»: Στη δημοσιότητα τα μηνύματα της μητέρας της Πάτρας με δημοσιογράφο

«Εμείς το ψάχναμε τις προηγούμενες μέρες, το θεωρούσαμε ιδιαίτερης σημασίας, αλλά δεν θα το θέταμε και το κάνουμε τώρα, καθώς το ανέφερε η μητέρα στη συνέντευξή της. Εκείνη είχε προτείνει σε υπευθύνους του νοσοκομείου να μπει το παιδί σε μονόκλινο δωμάτιο. Από αυτό που έχουμε ρωτήσει υπήρχε δική της προτροπή, δικό της αίτημα…», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, όπως μοιράστηκε ο Λαμπρόπουλος με τους τηλεθεατές, ήταν οι ίδιοι οι γιατροί μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας που παρακολουθούσαν την 9χρονη Τζωρτζίνα που κάλεσαν την αστυνομία μετά τον θάνατό της, θεωρώντας πως η αιτία θανάτου της ουδεμία σχέση είχε με το ιατρικό ιστορικό της.

Έτσι, θεώρησαν σωστό να παρέμβουν οι Αρχές προκειμένου να λάβει χώρα μία λεπτομερής ιατροδικαστική εξέταση της σορού του παιδιού.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.