«Μοτίβο θανάτου»: Νέα αποκάλυψη-βόμβα Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

«Μοτίβο θανάτου»: Νέα αποκάλυψη-βόμβα Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Τα ερωτήματα που τίθενται από γνωστό καρδιοχειρουργό είναι φλέγοντα.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, μια υπόθεση που απασχολεί εδώ και πάρα πολύ καιρό αστυνομία και ιατρική κοινότητα.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA από τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, που είναι από τους πιο ικανούς σε αυτού του είδους τα ρεπορτάζ, η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Το Βήμα», φιλοξενεί έναν καρδιοχειρουργό που θέτει μερικά φλέγοντα ερωτήματα για την υπόθεση και αφήνει υπονοούμενα προς πάσα κατεύθυνση.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο, στο θρίλερ της Πάτρας προστίθενται νέα στοιχεία, από την τοποθέτηση του καρδιοχειρουργού που σημειώνει ότι τα τρία κορίτσια δεν είχαν κανένα πρόβλημα υγείας που να δικαιολογεί τον θάνατό τους, κι ενώ ήταν σε διαφορετικές ηλικίες. Μάλιστα, απορεί με την τόσο σύντομη χρονικά απώλεια, κάνοντας λόγο για ένα μοτίβο θανάτου που περιμένει να αποδειχθεί αν είναι θέμα σύμπτωσης ή υπάρχει κάτι άλλο.

Στην υπόθεση έχουν εμπλακεί 20 εξειδικευμένοι ιατροί, 6 ιατροδικαστές, έχουν γίνει έλεγχοι στο εξωτερικό και έχει καταπιαστεί με την υπόθεση και το Εθνικό Δίκτυο Ιατρικής Ακριβείας στην Καρδιολογία και την Πρόληψη του Νεανικού Αιφνιδίου Θανάτου, με όλους να εκφράζουν ερωτηματικά για την υπόθεση.

Το μεγαλύτερο εξ αυτών αφορά στο ποιος ζητούσε και τοποθετούσε τα τρία παιδιά σε μονόκλινα, που αποτελεί και ένα ζήτημα που μπορεί να ξεκλειδώσει πολλά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.