Στοιχείο-κλειδί: Τι δείχνει το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δίπλα στο 6 μηνών παιδί της οικογένειας της Πάτρας

Στην αντεπίθεση οι γονείς της Πάτρας | Σε αυτόν έκαναν την πρώτη μήνυση

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου αντιδρούν σε όσα ακούστηκαν για την οικογένειά τους.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Οι κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών με την υπόθεση να ερευνάται πλέον από το τμήμα ανθρωποκτονιών στην Αττική.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε πλήθος σεναρίων και εικασιών με τους γονείς να μπαίνουν στο στόχαστρο. Μιλώντας στην εκπομπή «Live news» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Χρήστος Ρουγκάλας πρώην αστυνομικός διευθυντής της Πάτρας υποστήριξε ότι η ευθύνη για τον θάνατο των παιδιών ήταν της μητέρας.

Οι γονείς των παιδιών πέρασαν στην αντεπίθεση μετά τα όσα ακούστηκαν.

Σύμφωνα με το pelop.gr, το βράδυ της Τετάρτης ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσαν εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο τους, Γιάννη Κόττα να κάνει μήνυση στον υποστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Χρήστο Ρουγκάλα.

Ο Χρ. Ρουγκάλας είχε μιλήσει στο Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών. «Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών» είχε υποστηρίξει, προσθέτοντας ότι πρέπει «να ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά της 33χρονης μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των κοριτσιών».

Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας είχε υποστηρίξει ακόμη πως έγινε έρανος από τους διανομείς της Πάτρας για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας ενός εκ των παιδιών, καθώς η μητέρα τους είχε ευχαριστήσει δημόσια με ανάρτηση. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, ένα μήνα αργότερα, ο πατέρας των κοριτσιών αγόρασε μοτοσικλέτα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.