Μακελάρης Ανδραβίδας | 7 πυροβολισμοί επειδή «ενοχλήθηκε» από τον βήχα του γείτονα

Μακελάρης Ανδραβίδας | 7 πυροβολισμοί επειδή «ενοχλήθηκε» από τον βήχα του γείτονα

Πολλά τα περιστατικά με τον δολοφόνο των 4 ανθρώπων στην Ανδραβίδα.

Κατά συρροήν εγκληματίας αποδεικνύεται ο 60χρονος μακελάρης της Ανδραβίδας και γεννιούνται απορίες για το πώς αυτός ο άνθρωπος κατάφερνε τόσα χρόνια να τη γλυτώνει, αφού οι τέσσερις σερί δολοφονίες που διέπραξε και τον οδήγησαν στη φυλακή, είναι το τέλος σε μια μεγάλη αλυσίδα από πράξεις που προκαλούν οργή και τρόμο.

Με τους κατοίκους της Ανδραβίδας να αναφέρουν πως είχαν προχωρήσει κάποιες φορές σε ανώνυμες καταγγελίες για τις πράξεις του, αλλά με την αστυνομία να μην κάνει τίποτα και με τον φόβο να είναι μεγάλος για το ότι οι αστυνομικοί μπορεί να τον ενημέρωναν για το ποιος τον κατήγγειλε, φαίνεται πως ο 60χρονος έχει στο ιστορικό του πολλά περιστατικά.

Βίαιο παρελθόν

Στα 15 του πυροβόλησε συμμαθητή του στο πόδι. Από μικρός είχε επαφές με όπλα και δε δίσταζε να το χρησιμοποιήσει. Μια φορά βγήκε με την καραμπίνα και σκότωσε τον κόκορα του γείτονα πριν προλάβει να το πάρει χαμπάρι ο ιδιοκτήτης.

Μια άλλη φορά πυροβόλησε 7 φορές έναν άλλο γείτονα του επειδή ο ίδιος… έβηχε και τον ενοχλούσε. Ο γείτονας όμως δεν προχώρησε στην αναγνώριση του γιατί ο δράστης όταν έγινε το περιστατικό, φορούσε κουκούλα και ήταν καλά καλυμμένος.

Οι ντόπιοι αναφέρουν πως έχει σκοτώσει αρκετές φορές σκυλιά και γατιά. Ο δράστης είναι ένας διπλά χωρισμένος πατέρας, με τα παιδιά του να μένουν με τις μητέρες τους και τον ίδιο να ζει στην Ανδραβίδα σε ένα πολυτελέστατο σπίτι 500 τετραγωνικών. Τα έσοδά του, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, προήλθαν από τυχερά παιχνίδια, ενώ στο σπίτι του είχε και κάμερες ασφαλείας.

Άξια σχολιασμού είναι και τα επιθετικά, ρατσιστικά σχόλια που αναρτούσε συνεχώς στα προφίλ του στα social media.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.