Πέτρος Κουσουλός | Του έκλεψαν από το αυτοκίνητο λάπτοπ και έγγραφα σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας

Πέτρος Κουσουλός | Του έκλεψαν από το αυτοκίνητο λάπτοπ και έγγραφα σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας

Το περιστατικό συνέβη έξω από το ΣΕΦ.

Θύμα κλοπής έπεσε ο Πέτρος Κουσουλός, δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ στο Ρεπορτάζ», ο οποίος σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είδε το λάπτοπ και διάφορα έγγραφα που είχε στο αυτοκίνητό του να κάνουν φτερά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο έξω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πιθανότατα το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, όπου και βρέθηκε.

Μάλιστα, ο Πέτρος Κουσουλός είχε αναρτήσει και βίντεο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό σημειώνεται, καθώς ο ίδιος κάνει λόγο για «αξιοσημείωτο περιστατικό κλοπής» και άφησε υπόνοιες με την ανάρτησή του πως κάποιος είχε βάλει στόχο να του κλέψει στοιχεία που αφορούν στην υπόθεση της Πάτρας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ωστόσο, τόνισε πως όλα όσα περιλαμβάνονται στο λάπτοπ και στα έγγραφα, έχουν αντίγραφα που έχουν παραδοθεί στις Αρχές, «οπότε δε συντρέχει λόγος ανησυχίας». Με τα λόγια του αυτά, υπονοεί σαφώς πως η ανάρτηση του από το γήπεδο έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους να προχωρήσουν στην κλοπή σημαντικών στοιχείων.

«Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας! Όντως σημειώθηκε ένα ‘αξιοσημείωτο΄ περιστατικό κλοπής. Τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα του ατυχούς συμβάντος ήδη δοθεί εκεί που πρέπει όποτε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας #πατρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.