Το παραδέχτηκε η Πισπιρίγκου: «Ναι, αναζήτησα αναισθητικά φάρμακα» (Vid)

Η Πισπιρίγκου είχε αποκαλύψει τον τρόπο δολοφονίας της Ίριδας: H ερώτηση στην ιατροδικαστή που «την καίει» (Vid)

Ήξερε πολύ καλά τι ρωτούσε.

Όταν πεθαίνει το παιδί σου και έχεις μπροστά σου έναν ιατροδικαστή που θα βρει τα αίτια του θανάτου του, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι να του πεις είναι «θέλω να βρείτε από τι πέθανε το παιδί μου». Κάτι τέτοιο. Σίγουρα δεν μπαίνεις στη διαδικασία να ρωτήσεις αν πέθανε από κάτι συγκεκριμένο όπως είναι ο… ασφυκτικός θάνατος.

Και ακόμα πιο σίγουρα, ο ιατροδικαστής θα έπρεπε να έχει βάλει το μυαλό του να δουλέψει και να εξετάσει και αυτό το σενάριο, αν δεν το είχε ως τότε στο μυαλό του.

Η ιατροδικαστής κ. Αγγελική Τσιόλα έδωσε κατάθεση στις αρχές κι ενώ από τις αρχές Απριλίου εξηγούσε πως η δική της γνωμάτευση ήταν πλήρης, απλώς είχε βάλει διπλή αιτία θανάτου και έπρεπε να συμβούν όλα αυτά για να γίνει διασταύρωση των δύο αιτιών. Στην κατάθεσή της, αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου της έκανε μόνο μια ερώτηση όταν τελείωσε η νεκροτομή.

Μια ερώτηση πολύ συγκεκριμένη.

«Μόλις η νεκροτομή τελείωσε, οι γονείς περίμεναν με αγωνία για να ενημερωθούν για τα ευρήματα. Τότε πληροφορήθηκαν ότι κρίθηκε απαραίτητο να γίνει δειγματοληψία για ιστολογική εξέταση. Μεταξύ των ερωτήσεων που έκαναν οι γονείς κατά τη διάρκεια αυτής της ενημέρωσης ήταν και μία ερώτηση της μητέρας σχετικά με το αν η ιατροδικαστής θα μπορούσε να δει αν το μωρό είχε ασφυκτικό θάνατο…’Ξέρετε πως τα μωράκια γυρίζουν στην κούνια. Αν έχει γίνει ασφυξία, θα μπορούσατε να το δείτε;,, ρώτησε συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου», είπε χαρακτηριστικά ρίχνοντας με τον τρόπο αυτό ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.