Και όμως δεν κάνει πλάκα: Ο τίτλος της 2ης ταινίας του Σεφερλή ξεπερνάει ακόμα και το «Χαλβάη 5-0»

Και όμως δεν κάνει πλάκα: Ο τίτλος της 2ης ταινίας του Σεφερλή ξεπερνάει ακόμα και το «Χαλβάη 5-0»

Ο δημοφιλής δημιουργός αποκάλυψε τη νέα του δουλειά.

H εμπορική επιτυχία του «Χαλβάη 5-0» ήταν σχετικά αναμενόμενη και το έργο που ετοίμαζε 12 χρόνια ο Μάρκος Σεφερλής χτυπούσε επί εβδομάδες την κορυφή του ελληνικού box office.

Η πανδημία του κορωνοϊού και η καραντίνα που επιβλήθηκε, μαζί με το κλείσιμο κινηματογράφων και θεάτρων άφησε χωρίς δουλεία τον δημιουργό, του έδωσε όμως πολύ ελεύθερο χρόνο για να ετοιμάσει τις επόμενες δουλειές του, τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

Έτσι ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε για τα έργα που ετοιμάζει άμεσα, το καλοκαίρι δηλαδή στο Δελφινάριο, αλλά και τα έργα του που θα δούμε από τον χειμώνα και μετά.

Το καλοκαίρι η καθιερωμένη του παράσταση σε στυλ επιθεώρησης θα έχει τον τίτλο «Ευτυχισμένο το 2020» ενώ τον χειμώνα θα τον δούμε στο θέατρο Περοκέ να ανεβάζει το μιούζικαλ «Τούτσι», το οποίο στο παρελθόν υπήρξε και οσκαρική ταινία με τον Ντάστιν Χόφμαν.

Τα μεγάλα νέα όμως του Μάρκου Σεφερλή ήταν για την προετοιμασία της δεύτερης ταινίας του. Μπορεί σε προηγούμενη συνέντευξή του να είχε δηλώσει ότι θα ήταν η συνέχεια του «Χαλβάη 5-0» με τον τίτλο «Αστυνόμος Μπέκρας: Κινούμενος Στόκος» όμως όπως δήλωσε ο ίδιος η δεύτερή του ταινία θα είναι άλλη.

Ο τίτλος της όπως αποκάλυψε στο «Καλό Μεσημεράκι» θα είναι… «Κρήτη Woman» και κατά δική του δήλωση θα έχει να κάνει με μέρη της Κρήτης. Πολλές λοιπόν οι καλές ειδήσεις για τους φαν του καλλιτέχνη, δεν μπορούν να πουν το ίδιο βέβαια οι επικριτές του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.