«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές»: Ανάρτηση στο προφίλ του Sin Boy επιβεβαιώνει τον θάνατό του - Όσα έγραψε η σύντροφός του (Pic)

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές»: Ανάρτηση στο προφίλ του Sin Boy επιβεβαιώνει τον θάνατό του – Όσα έγραψε η σύντροφός του (Pic)

Αλήθεια, φήμες ή κάτι άλλο πίσω από τις ανεξακρίβωτες αναρτήσεις.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν χτες στο διαδίκτυο έφερναν τον τράπερ Sin Boy να έχει βρεθεί νεκρός σε νοσοκομείο του Κοσόβου από υπερβολική δόση ναρκωτικών, παρότι η φωτογραφία από το ασθενοφόρο που τον έδειχνε ξαπλωμένο ήταν από ελληνικό ασθενοφόρο.

Καμία επίσημη πηγή από αλβανικά μίντια δεν επιβεβαίωνε τις φήμες, ενώ η κοπέλα του ανέβαζε στα social media της stories από τα δικά της βίντεο.

Σήμερα, μετά από απουσία 6 ημερών από τα social media, στον επίσημο λογαριασμό του Sin Boy ανέβηκε μία φωτογραφία του μπροστά από μία εκκλησία, στην οποία φαίνεται να φοράει μπλουζάκι παραλλαγής και σταυρό, με τη λεζάντα που τη συνόδευε να γράφει:

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination», ανέφερε η ανάρτηση, με πολλά από τα σχόλια των ακόλουθών του να κάνουν λόγο για ανάρτηση τρολ ή για διαφημιστικό κόλπο, την ίδια ώρα που σε άλλα σχόλια διαδικτυακοί του φίλοι και φαν του τον αποχαιρετούσαν.

Λίγο αργότερα η αδερφή του Sin Boy ανέβασε ένα Insta story με την συγκεκριμένη ανάρτηση και συμπλήρωσε: «Rip».

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές»: Ανάρτηση στο προφίλ του Sin Boy επιβεβαιώνει τον θάνατό του - Όσα έγραψε η σύντροφός του (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.