Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας: «Φοβάμαι ότι θα φτάσουμε τους 50 νεκρούς»

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας: «Φοβάμαι ότι θα φτάσουμε τους 50 νεκρούς»

Η μακάβρια πρόβλεψη του γιατρού στη Λάρισα.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Ντίνος Γιαννακόπουλος, μιλώντας στο ethnos.gr δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι νεκροί να φτάσουν τους 50 ενώ οι πληροφορίες του από την τραγωδία στα Τέμπη αναφέρουν ότι ήδη οι νεκροί είναι 40 μτά τη σύγκρουση των δύο τρένων.

«Οι συγγενείς χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη και υπάρχουν ομάδες ειδικών στο νοσοκομείο που την προσφέρουν. Έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας εκτυλίσσεται ένα δράμα. Δυστυχώς, όπως έχει η κατάσταση, δεν είναι δυνατόν οι συγγενείς να μάθουν εύκολα για την τύχη των δικών τους ανθρώπων. Πληροφορούμαι ότι οι σοροί των νεκρών έχουν ξεπεράσει τους 40 και φοβάμαι ότι θα πλησιάσουμε τους 50. Από το πρώτο βαγόνι συνεχίζουν με πολύ μεγάλη δυσκολία οι πυροσβέστες να ανασύρουν απανθρακωμένα πτώματα. Η διαδικασία της ανάσυρσης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα»

Αυτήν τη στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύονται είκοσι τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο στη ΜΕΘ. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης οι νοσηλευόμενοι πολυτραυματίες είναι 26, εκ των οποίων τρεις ή τέσσερις βρίσκονται στη ΜΕΘ. Μεταξύ των τραυματιών υπάρχουν οκτώ καταγματίες που χρειάζονταν χειρουργείο. Οι δύο χειρουργήθηκαν ήδη, άλλοι δύο θα χειρουργηθούν τις επόμενες ώρες, άλλοι δύο αύριο το πρωί και οι δύο τελευταίοι έχουν ελαφρότερα κατάγματα», τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.