«Είχε πάει να πάρει ναρκωτικά»: Ανατροπή στην υπόθεση της 27χρονης Ναστάζια στην Κω - Η «βόμβα» του συντρόφου της

«Είχε πάει να πάρει ναρκωτικά»: Ανατροπή στην υπόθεση της 27χρονης Ναστάζια στην Κω – Η «βόμβα» του συντρόφου της

Τι κατέθεσε στις Αρχές.

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της Κω, με την εξαφάνιση της 27 Αναστάζια από την Πολωνία. Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της είναι σε πλήρη εξέλιξη,  οι Αρχές επικεντρώνονται στις ώρες που η 27χρονη έφυγε από το ξενοδοχείο στο οποίο εργάζεται μέχρι να χαθούν τα ίχνη της.

Από τους πρώτους που εξέτασε η ΕΛ.ΑΣ., ήταν ο σύντροφος της 27χρονης, ο οποίος κατέθεσε πως «όταν η Αναστάζια έφυγε από το ξενοδοχείο τού είπε πως πάει να αγοράσει ναρκωτικά από κάποιους αλλοδαπούς. Ουσιαστικά θα συναντούσε την παρέα των αλλοδαπών που μετέπειτα προσήχθησαν. Ωστόσο, δεν επέστρεψε ποτέ, καθώς τα ίχνη της έχουν χαθεί από τότε».

Η συγκεκριμένη πληροφορία, οδήγησε τις Αρχές στον εντοπισμό και την προσαγωγή των πέντε αλλοδαπών. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών, 32 ετών από το Μπαγκλαντές, έχει συλληφθεί, καθώς ήταν ο τελευταίος που είδε την 27χρονη και έχει υποστηρίξει ότι πήγαν σπίτι του και ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με τη συναίνεσή της.

«Μετά την άφησα σε ένα σημείο για να την πάρει ο σύντροφός της και δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να έχει πει στις Αρχές. Ο ίδιος, είχε ετοιμάσει όλα όσα χρειαζόταν ώστε να φύγει από το νησί για Ιταλία, κάτι που επιβαρύνει τη θέση του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.