Εύρημα-σοκ στο κορμί του ενός Μπαγκλαντεσιανού από την 27χρονη στην Κω - Φόβοι για εγκληματική ενέργεια (Vid)

Εύρημα-σοκ στο κορμί του ενός Μπαγκλαντεσιανού από την 27χρονη στην Κω – Φόβοι για εγκληματική ενέργεια (Vid)

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών.

Ανοιχτό αφήνουν οι Αρχές κάθε ενδεχόμενο σχετικά με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα στην Κω. Ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι η κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό της 27χρονης είναι μεγάλη, καθώς στις έρευνες συμμετέχουν κλιμάκια της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης αλλά και εθελοντές οι οποίοι παίρνουν μέρος στις έρευνες με drones και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.

Εύρημα-σοκ στο κορμί του Μπαγκλαντεσιανού

Βασικός ύποπτος, ο οποίος κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής, είναι ένας 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός. Ο αλλοδαπός συνελήφθη μετά από έρευνα της Ασφάλειας Κω. Από την εξέταση των αστυνομικών διαπιστώθηκαν αμυχές στο χέρι του, πράγμα το οποίο μπορεί να προέρχεται από ενδεχόμενη πάλη με την κοπέλα.

Από τη μεριά του, ο κατηγορούμενος . υποστηρίζει πως το εν λόγω εύρημα οφείλεται σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του μερικές ημέρες πρινΑπό την έρευνα επίσης διαπιστώθηκε πως είχε πάνω του ένα αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία το οποίο φέρεται να έβγαλε την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης της κοπέλας. Οι Αστυνομικοί εκτιμούν πως είχε λόγο που ήθελε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο ίδιος μαζί με τέσσερις ακόμη αλλοδαπούς, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν, συναντήθηκαν με την 27χρονη το βράδυ της Δευτέρας και, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, ο ίδος συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της στο σπίτι του στο Μαρμάρι – παρά το γεγονός πως η 27χρονη ήταν μεθυσμένη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.