Νέα τροπή στην υπόθεση της 27χρονης Αναστάζια - Συνεργούς αναζητά η Αστυνομία, αρνείται τα πάντα ο Μπαγκλαντεσιανός (Vid)

«Υπάρχουν ενδείξεις μαστροπείας»: Αποκαλύψεις-σοκ του Πολωνού ερευνητή για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω

Νέα στοιχεία από την πολωνική έρευνα.

Οι έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες γύρω από τον βιασμό και τη δολοφονία της Αναστάζια Ρουμπίνσκα συνεχίζονται με δύο αρχές, τις ελληνικές και τις πολωνικές, να ερευνούν παράλληλα την υπόθεση της Κω που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας είχε προσλάβει ντετέκτιβ, αφού από τη στιγμή αμφισβητούσε τα στοιχεία που έδιναν στη δημοσιότητα οι αρχές και ζητούσε την αλήθεια φοβούμενη ότι κάτι άλλο συνέβη πριν και κατά τη διάρκεια της 12ης Ιουνίου, βραδιά που δολοφονήθηκε στις Αλυκές της Κω από τον Μπαγκλαντεσιανό που την οδήγησε στην περιοχή με τη μηχανή του.

Ένας Πολωνός ντετέκτιβ-σταρ, ο Κρίστσοφ Ρουτκόφσκι, που βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα, πραγματοποίησε τη δική του ατομική έρευνα στην περιοχή του Τυμπακίου. Όταν επέστρεψε στην Πολωνία κατέθεσε στην Εισαγγελία του Βρότσλαβ όσα τα στοιχεία που συγκέντρωσε κατά τη διάρκεια της έρευνάς του.

Ο Κρίστσοφ Ρουτκόφσκι, βγαίνοντας από το εισαγγελικό μέγαρο υποστήριξε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε υπήρξε κάποιου είδους συναλλαγή μεταξύ του 32χρονου από το Μπανγκλαντές και της 27χρονης Πολωνής

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτή τη συναλλαγή. Ωστόσο, ένας άνδρας από το Μπαγκλαντές που ζει στο νησί της Κω θεωρώ ότι θα μπορούσε να εμπλέκεται και σε κάποιο είδος μαστροπείας» υποστήριξε μιλώντας στην ιστοσελίδα «fakt».

Όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 29/06/2023 ο Ρουτκόφσκι υποστήριξε αναλύοντας το πιθανό κατά τον ίδιο σενάριο για ό,τι έχει συμβεί, λέγοντας πως η Αναστάζια μπορεί να ακολούθησε οικειοθελώς τον Μπαγκλαντεσιανό, ωστόσο στο μεσοδιάστημα μέχρι τη δολοφονία της προέκυψε απαγωγή, στην οποία συνέδραμαν τουλάχιστον έξι ακόμη άνδρες.

Ο ίδιος, πάντως, ισχυρίστηκε πως ένα σενάριο ομαδικού βιασμού δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο: «Ίσως ένας βιασμός από μια σειρά ανδρών να είχε σχεδιαστεί. Μιλάμε για τους ανθρώπους που έχουν προσαχθεί κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας της υπόθεσης» είπε ο Ρουτκόφσκι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.