«... και η αντιπολίτευση»: Η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση για το φιάσκο κι ας μην άρεσε σε πολλούς

«… και η αντιπολίτευση»: Η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση για το φιάσκο κι ας μην άρεσε σε πολλούς

Η ανάρτηση που συζητήθηκε.

Πρωτόγνωρα σκηνικά αποκάλυψης έζησαν οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου, όταν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς τεράστιες εκρήξεις άρχισαν να σημειώνονται στις αποθήκες πυρομαχικών, της 111ης Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή Καραμπά.

Δόθηκε εντολή για επιλεκτική απογείωση F-16 από την αεροπορική βάση της Νέας Αγχιάλου προς άλλη αεροπορική βάση, ενώ το ίδιο έγινε και για τα ελικόπτερα της ίδιας πτέρυγας μάχης.

Οι εκρήξεις προκάλεσαν «μανιτάρια» καπνού καθώς και ωστικά κύματα που ακούστηκαν μέχρι τον Βόλο. Πανικός προκλήθηκε στους κατοίκους που έβλεπαν τα τζάμια των σπιτιών τους και των μαγαζιών τους να σπάνε και να μη γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε, μέσω ανάρτησης του πρώην υπουργού Άμυνας, Νίκου Κοτζιά, το πρωτοφανές σκηνικό πολεμικού τρόμου αλλά και το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία παραίτηση ή ανάληψη ευθύνης από τους πολιτικούς και στρατιωτικούς προϊστάμενους.

«Αν φαντάρος χάσει δέσμη σφαιρών πάει φυλακή. Αν αποθηκάριος στρατού χάσει πολυβόλα πάει στρατοδικείο. Αν ένας ΓΕΕΘΑ χάσει μια ολόκληρη αποθήκη, ο πολιτικός προϊστάμενος τον αποστρατεύει και ο ίδιος, ως υπουργός άμυνας, παραιτείται. Αλλά στην Ελλάδα λείπει η τσίπα και η αντιπολίτευση.
Via Νίκος Κοτζιάς»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.