Έλενα Ακρίτα: Είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι για τα Τέμπη

«Ποιος, το ΣΚΑΪ»: Το σχόλιο-«μαχαιριά» της Έλενας Ακρίτα για την ΝΔ που έσπασε τα κοντέρ σε likes

Συζητήθηκε όσο κανένα...

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα της ελληνικής κοινωνίας, με τα σχόλιά της, τα κείμενά της και, φυσικά, τα βιβλία και τα σενάριά της, να γίνονται συχνά-πυκνά… talk of the town.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην Έλενα Ακρίτα, η οποία εσχάτως πολιτεύεται και με τον ΣΥΡΙΖΑ και παρίσταται στην ελληνική βουλή.

Η κ. Ακρίτα είναι γνωστή για το δηκτικό, πολλές φορές, ύφος της και για το γεγονός, για να το πούμε λαϊκά, πως «δε μασάει τα λόγια της».

Αυτό επιβεβαιώθηκε γι’ ακόμα μία φορά «μέσω» του προσωπικού της προφίλ στα social media, εκεί που αυτή τη φορά φρόντισε να σχολιάσει τις αχαρακτήριστες κι εγκληματικές ελλείψεις στα φάρμακα, μιλώντας τόσο για τον ΣΚΑΪ όσο και για την Νέα Δημοκρατία.

Το σχόλιό της έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, καθώς έχει ξεπεράσει σε λιγότερο από 24 ώρες τα 2.5000 likes, με τους followers της να την… αποθεώνουν.

«Το ΣΚΑΙ έχει ρεπορταζ για τις τραγικές ελλείψεις φαρμάκων. Ποιος, το ΣΚΑΙ. Όταν έγραφα για τα αντιδιαβητικά που δεν έβρισκα (Trulicity, Ozempic) ήμουν τοξική και χτυπούσα τη ΝΔ», έγραψε σχετικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.