Ανατριχίλα: Το συγκλονιστικό σκίτσο για τον αδικοχαμένο 29χρονο στην Νέα Φιλαδέλφεια που έκανε τους πάντες να δακρύσουν (Pic)

Ανατριχίλα: Το συγκλονιστικό σκίτσο για τον αδικοχαμένο 29χρονο στην Νέα Φιλαδέλφεια που έκανε τους πάντες να δακρύσουν (Pic)

Τα λόγια περιττεύουν.

Ένα συγκλονιστικό εικαστικό αναρτήθηκε στη σελίδα b.sof.art του Instagram από τον γραφίστα Βαγγέλη Σοφικίτη με αφορμή τη στυγερή δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, από νεοναζί οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ οι οποίοι επιτέθηκαν με μαχαίρια, καδρόνια και σιδερογροθιές σε φιλάθλους της ΑΕΚ και απλό κόσμο που βρισκόταν έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της Δευτέρας.

Το σκίτσο δείχνει τον νεαρό φίλαθλο της ΑΕΚ να ίπταται στον αέρα, με τη βοήθεια ενός αετού που τον βοηθάει να πετάξει πάνω από την OPAP Arena. Στο ένα του χέρι κρατάει το κασκόλ της ΑΕΚ από το οποίο τον τραβάει ο δικέφαλος αετός.

Ο φίλαθλος της ΑΕΚ φοράει την κίτρινη φανέλα της ομάδας ενώ το δεύτερο χέρι του είναι ματωμένο στο μπράτσο, στο σημείο που ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής δέχτηκε τη μαχαιριά που του έκοψε την αρτηρία, οδηγώντας τον στον θάνατο έξω από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, ενώ βρισκόταν σε έξοδο σε καφετέρια με τους φίλους του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη b.sof.art (@b.sof.art)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.