«Δεν με βλέπω καλά, με τον π@@στη»: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον ύπαρχο και τον καπετάνιο να κανονίζουν τη συγκάλυψη (Vid)

«Δεν με βλέπω καλά, με τον π@@στη»: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον ύπαρχο και τον καπετάνιο να κανονίζουν τη συγκάλυψη (Vid)

«Κανόνιζαν να το κουκουλώσουν», σχολίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος στον αέρα του Live News.

Nέες συνομιλίες από την γέφυρα του Blue Horizon μεταξύ καπετάνιου, υπάρχου και πληρώματος λίγο μετά τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη, είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, με τα ντοκουμέντα να παρουσιάζονται στον αέρα του Mega.

«Σήμερα θα δείτε την προσπάθεια συγκάλυψης της οποίας -συγγνώμη που θα το πω αλλά από τα ντοκουμέντα που ακούμε- ηγείται ο πλοίαρχος. Περιγράφει το σχέδιο της συγκάλυψης. Θα ακούσετε τις νέες, χειρότερες ύβρεις για τον ήδη νεκρό Αντώνη», ήταν τα λόγια του Νίκου Ευαγγελάτου στον αέρα του «Live News».

Και πράγματι, από τα ηχητικά ντοκουμέντα προκύπτει πως -όπως επανειλημμένα ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Αντώνη, κ. Απόστολος Λύτρας, έχει δηλώσει, τα μέλη του πληρώματος είχαν συνεννοηθεί να πουν τα ίδια μόλις τους καλούσαν για κατάθεση.

Όπως ακούμε, υπήρχε συνεννόηση να τονιστεί πως τα μέλη του πληρώματος δεν έσπρωξαν το θύμα, χωρίς ωστόσο να έχουν υπολογίσει το βίντεο που θα έκανε την εμφάνισή του λίγη ώρα μετά το τραγικό συμβάν, στο οποίο απεικονίζεται ο ύπαρχος να σπρώχνει τον 36χρονο στη θάλασσα.


Πλοίαρχος: Πώς έγινε ρε Μιχάλη τώρα αυτό, πως έγινε;

Ύπαρχος: Τίποτα. Δεν με βλέπω καλά. Πφφ… ρε π.. μου. Τον π@@στη!

Πλοίαρχος: Αργά – αργά. Τι έγινε; Ρε πάτε καλά ρε; Ρε πάτε καλά; Αργά. Το βλέπω το είδα. Πολύ αργά. Φώναξε στο traffic. Έλα τι έγινε για πες μου. Τί έγινε; Ποιος έπεσε στη θάλασσα; Έχει πέσει ένας στην πρύμνη.

Πλήρωμα: Επιπλέει, επιπλέει.

Πλοίαρχος: Ντάξει, επιπλέει. Επιπλέει. Ποιος ήταν αυτός ρε μ@λ@κα, ποιος έπεσε;

Ύπαρχος: Εδώ ένας επιβάτης πήγε να πέσει.

Πλοίαρχος: Έπεσε επιβάτης στην θάλασσα;

Πλοίαρχος: Γαμ@το! Πού είναι αυτός ο άνθρωπος; Έχει πιαστεί; (σσ στην προπέλα)

Υποπλοίαρχος: Όχι, όχι επιπλέει.

Πλοίαρχος: Ειδοποίησε το λιμενικό.


Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.