Την «τελείωσε» με 4 λέξεις: Η επική απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην Ελένη Λουκά όταν του φώναξε «Είσαι ανώμαλος!» (Vid)

Την «τελείωσε» με 4 λέξεις: Η επική απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην Ελένη Λουκά όταν του φώναξε «Είσαι ανώμαλος!» (Vid)

Η αντίδραση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Mία αναπάντεχη συνάντηση η οποία συνοδεύτηκε από λεκτική επίθεση στο πρόσωπό του, είχε ο Στέφανος Κασσελάκης, μία ημέρα πριν αναδειχτεί νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τις εσωκομματικές εκλογές της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δέχτηκε τη λεκτική επίθεση της Ελένης Λουκά την ώρα που χαιρετούσε το συγκεντρωμένο πλήθος, το οποίο του έδινε ευχές και συμπαράσταση. Αντίθετα η Ελένη Λουκά ξεκίνησε να του φωνάζει «Ντροπή σου, είσαι του σατανά, ανώμαλος, ομοφυλόφιλος, προσβάλλεις τον άντρα, στην κόλαση θα πας», όταν έφτασε πολύ κοντά του, χωρίς κανέναν από τους παρευρισκόμενους να έχει καταλάβει την παρουσία της πριν την επίθεση.

Οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να απωθήσουν την Ελένη Λουκά, ο Στέφανος Κασσελάκης όμως παρενέβη και ζήτησε ηρεμία λέγοντας προς την Ελένη Λουκά «Σέβομαι την άποψή σου» πριν τελικά κατευθυνθεί στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.