Ο Κασσελάκης κόλλησε στον τοίχο τον Πορτοσάλτε με μια ατάκα: Η ανάρτηση του δημοσιογράφου που τον εξόργισε (Pics)

«Ήμουν αρραβωνιαστικιά του για 7 χρόνια, χωρίς σχόλιο!»: Φανερά ενοχλημένη η πρώην σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη (Vid)

Το πρόσωπο που όλοι έψαχναν.

Το πρόσωπο των ημερών που όλοι έψαχναν και σχετιζόταν με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι η πρώην σύντροφός του με την οποία υπήρξαν ζευγάρι μερικά χρόνια πριν γνωρίσει τον Τάιλερ.

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 βρήκε αυτό το πρόσωπο το οποίο το ελληνικό κοινό είχε δει μόνο από φωτογραφίες. Η  εντυπωσιακή πρώην σύντροφος του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο πλευρό του για επτά χρόνια και όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εκπομπής οι δύο νέοι ήταν αρραβωνιασμένοι.

Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε με τη δημοσιογράφο Άννα Καλλινίκου, χωρίς να επεκταθεί σε πολλές προσωπικές λεπτομέρειες, το λαβράκι όμως που έβγαλε ήταν ο αρραβώνας της με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έληξε άδοξα:

«Ήμουν η αρραβωνιαστικιά του. Η γυναίκα αρραβωνιαστικιά του. Για 7 χρόνια. Δεν έχω κανένα σχόλιο», ήταν τα μόνα λόγια της πρώην συντρόφου του, η οποία αρνήθηκε να κάνει κάποιο άλλη δήλωση φανερά ενοχλημένη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.