Tα είπε όλα: O σπαρακτικός αποχαιρετισμός της Ελένης Ράντου στον Αίαντα Μανθόπουλο (Pic)

Tα είπε όλα: O σπαρακτικός αποχαιρετισμός της Ελένης Ράντου στον Αίαντα Μανθόπουλο (Pic)

23 χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Με τον δικό της τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει τον Αίαντα Μανθόπουλο η Ελένη Ράντου, 23 χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» σε ένα επεισόδιο που… έγραψε τηλεοπτική ιστορία.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, η Ελένη Ράντου είπε το δικό της «αντίο» με μία σπαρακτική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

«Καλό σου ταξίδι στο φως αγαπημένε μας. Πρόωρα μας έφυγες… Η παρέα όλο και λιγοστεύει…», έγραψε η ηθοποιός, με την ανάρτησή της να σκορπά συγκίνηση και να συγκεντρώνει δεκάδες σχόλια.

Υπενθυμίζεται πως ο Αίαντας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή σήμερα 17 Οκτώβρη ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία του στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας στο «Αττικόν» όπου μεταφέρθηκε λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη στο σπίτι του στην Παιανία. Οι γιατροί διέγνωσαν μερική απόφραξη καρωτίδων, με τον ηθοποιό να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Λίγες μέρες αργότερα, κατέληξε στη ΜΕΘ σκορπώντας θλίψη στους οικείους του, τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους θαυμαστές των σειρών στις οποίες άφησε το στίγμα του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.