Αδυνατισμένη μα μαχήτρια: Οι φωτογραφίες που πρόδιδαν την κατάσταση της Κάτιας Νικολαΐδου 1 χρόνο πριν το τέλος (Pics)

Αδυνατισμένη μα μαχήτρια: Οι φωτογραφίες που πρόδιδαν την κατάσταση της Κάτιας Νικολαΐδου 1 χρόνο πριν το τέλος (Pics)

Το προφητικό της μήνυμα ένα έτος πριν.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών γεμίζοντας θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και τους χιλιάδες ανθρώπους που την αγάπησαν μέσα από το έργο και τον χαρακτήρα της, η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου, η οποία εδώ και πολύ καιρό έδινε αθόρυβα νέα μάχη με τις μεταστάσεις του καρκίνου, όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή του ο αδερφός της Τάκης Νικολαΐδης.

Η ηθοποιός έδινε τον δικό της αγώνα ξανά και ξανά, νικώντας τον καρκίνο αρχικά, ξαναντιμετωπίζοντάς τον αργότερα όταν εκείνος επανήλθε και εκείνη βρέθηκε μπροστά από ακόμα μία άνιση μάχη.

Από τα social media είχε αποσυρθεί έναν ακριβώς χρόνο πριν, όμως κάποιες από τις τελευταίες αναρτήσεις της έδειχναν ότι η Κάτια Νικολαΐδου πολεμούσε σκληρά με τα αποτελέσματα της μάχης αυτής να φαίνονται στο σώμα της.

Στην ανάρτησή της από τις 13 Νοεμβρίου 2022, βλέπουμε την ταλαντούχα Κάτια Νικολαΐδου, να κρατάει αγκαλιά το αγαπημένο της σκυλάκι, να ποζάρει χαμογελαστή με το μαγιό της σε μία παραλία, να είναι όμως φανερά αδυνατισμένη.

Παρόλα αυτά δεν το έβαλε ποτέ κάτω, δεν παραιτήθηκε ποτέ. Αυτό το μήνυμα εξάλλου είχε στείλει μέσα από την ανάρτησή της στο Instagram στο τέλος του 2022, όταν έκανε τον απολογισμό μίας πολύ δύσκολης, για εκείνη, χρονιάς.

«Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου . Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου . Έπεσα κ σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω Πήρα καμβά κ πινέλα κ άρχισα χωρις να ξέρω τι κάνω!Το χέρι μου πήγε από μόνο του….

Κ κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι κ να συμβεί θ ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή!Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!!Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας ν ανθίζει κ ν’ανθίζει κ ν’ανθίζει!!!!Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.