Friends The Reunion | Το Star εξασφάλισε τα δικαιώματα του νέου επεισοδίου!

Το πήραν απόφαση: Τα «Φιλαράκια» κάνουν την σπάνια κίνηση για χάρη του Μάθιου Πέρι…

Δυστυχώς, ο «Τσάντλερ» έφυγε νωρίς.

Φόρο τιμής στον πρόωρα εκλιπόντα Μάθιου Πέρι θα αποτίσουν τα «Φιλαράκια» μέσω reunion  που σκέφτονται να κάνουν στη διάρκεια της απονομής των βραβείων ΕΜΜΥ που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουρίου 2024 στο Peacock Theatre του Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, οι υπόλοιποι της παρέας (Τζένιφερ ΆνιστονΚόρτνεϊ ΚοξΛίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ) φαίνεται πως βρίσκοντι σε συζητήσεις ώστε να πραγματοποιηθεί μια κοινή εμφάνιση επί σκηνής.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, εφόσον πραγματοποιηθεί αυτή η κοινή εμφάνιση, οι πέντε ηθοποιοί που μαζί με τον εκλιπόντα Πέρι, άφησαν έντονο το στίγμα τους, «θα μοιραστούν τις προσωπικές αναμνήσεις τους από τον 54χρονο ηθοποιό».

«Το καστ θέλει να τον τιμήσει δημοσίως κάποια στιγμή και να αποτίσουν τον φόρο τιμής που τόσο δικαιωματικά αξίζει. Και υπάρχουν ενδείξεις ότι θα το κάνουν στα EMMY την επόμενη χρονιά. Όλοι τους θα ήθελαν να ανέβουν μαζί στη σκηνή, να μιλήσουν για εκείνον, να μοιραστούν αναμνήσεις για τον Μάθιου Πέρι και να πουν στον κόσμο πώς ήταν στην πραγματική ζωή του», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το μόνο «αγκάθι» που ενδέχεται να παρουσιαστεί είναι μια ενδεχόμενη διαφωνία της οικογένειας του εκλιπόντος ηθοποιού, για το εν λόγω εγχείρημα, κάτι που ωστόσο δε φαίνεται να είναι πιθανό.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.