Σε ψυχιατρική κλινική ο Σταμάτης Γαρδέλης ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας - Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (Pics)

Σε ψυχιατρική κλινική ο Σταμάτης Γαρδέλης ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας – Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (Pics)

Νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα.

Εδώ και μία εβδομάδα νοσηλεύεται στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» ο Σταμάτης Γαρδέλης ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «On Time» που φέρει την υπογραφή της Σάσας Σταμάτη.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, η περιπέτεια που βιώνει τον τελευταίο καιρό με το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό το οποίο κόντεψε να χάσει αλλά και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έχουν επιβαρύνει πολύ ψυχολογικά, με τον ίδιο να δυσκολεύεται να διαχειριστεί το βάρος της κατάστασης.

Η εφημερίδα, μάλιστα, δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες του Σταμάτη μέσα από την ψυχιατρική κλινική όπου τον επισκέφτηκε ο στενός του φίλος Αλκίνοος Μπουνιάς.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο αγαπημένος ηθοποιός αποπειράθηκε να πέσει από τον 6ο όροφο του σπιτιού του, κίνηση που κατέστησε σαφές τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του πως χρειάζεται άμεσα ψυχολογική βοήθεια.

Η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα, από τη μεριά της, αποκάλυψε μέσα από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα ότι η νοσηλεία του είναι εκούσια, δηλαδή πως ο ίδιος ζήτησε να νοσηλευτεί.

«Δεν έχει τίποτα, κάτι περαστικό είναι. Δεν είναι τίποτα, καλά είναι, μιλάω μαζί του. Θα βγει αυτή τη βδομάδα, καλά είναι, μια χαρά είναι», δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 η μητέρα του.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.