Πέθανε η Ελένη Καργιολάκη του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» - Ήταν νεκρή στο σπίτι της 4 μέρες (Vid)

Πέθανε η Ελένη Καργιολάκη του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» – Ήταν νεκρή στο σπίτι της 4 μέρες (Vid)

Ένας ξαφνικός θάνατος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Μία τηλεπερσόνα που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια, η Ελένη Καριολάκη, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής «Super Κατερίνα» βρισκόταν νεκρή στο σπίτι της για τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου η Ελένη Καριολάκη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, μετά από 4 μέρες. Ο σύζυγός της βρισκόταν επίσης στο σπίτι αλλά δήλωσε ότι δεν είχε καταλάβει ότι η σύζυγός του είχε πεθάνει.

Τα αίτια του θανάτου της ήταν παθολογικά, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, όπως ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας στην εκπομπή.

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή», δήλωσε στον ALPHA ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη.

«Εγώ έκανα την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα. Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα την φιλοζωική. Αρχικά είχε ενημερωθεί με λάθος στοιχεία. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Είχε προβλήματα με την γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία», δήλωσε στην κάμερα γείτονάς της.
Η Ελένη Καργιολάκη είχε εμφανιστεί σε παραπάνω από έναν κύκλο του talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο», με ανάμεικτες αντιδράσεις από τους διαφορετικούς κριτές κάθε κύκλου. Μάλιστα το 2019 εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» της Αννίτας Πάνια, όπου χόρεψε και μίλησε για την ξαφνική διασημότητα και τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Είχε δηλώσει στην εκπομπή ότι ήθελε η ζωή της να γίνει βιβλίο.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.