Γιάννης Ξανθόπουλος - J2US: Πώς έλαβε χώρα το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 19χρονο - Το σοκαριστικό ντοκουμέντο (Vid)

Γιάννης Ξανθόπουλος – J2US: Πώς έλαβε χώρα το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 19χρονο – Το σοκαριστικό ντοκουμέντο (Vid)

Το δυστύχημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης ο νικητής του Rising Star και νυν συμμετέχων στο Just the 2 of Us με ταίρι του τη Δώρα Παντέλη, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Το δυστύχημα έλαβε χώρα στo Mενίδι, όταν το τζιπ που οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα ο τραγουδιστής συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών οι οποίοι πήγαιναν στη δουλειά τους, σε κάβα στις Αχαρνές, εκ των οποίων ο συνοδηγός δεν κατάφερε να φτάσει στο νοσοκομείο και ο οδηγός παλεύει για τη ζωή του όντας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Πώς έλαβε χώρα το θανατηφόρο τροχαίο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, το τζιπ που Ξανθόπουλου αναγκάστηκε να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όταν αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο με δύο επιβαίνοντες παραβίασε το STOP και πετάχτηκε μπροστά του. Ο τραγουδιστής προσπέρασε το όχημα που παραβίασε το STOP, ωστόσο, λόγω της μεγάλης ταχύτητας με την οποία κινούνταν -σε σημείο που το όριο είναι 50km- δεν κατάφερε να επανέλθει άμεσα στο δικό του ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο των δύο νεαρών αρκετά μέτρα πιο μέρα.

Αμέσως μετά, ο οδηγός που παραβίασε το STOP τράπηκε σε φυγή, μαζί με τη συνοδηγό του οχήματος. Ωστόσο, κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε το αμάξι και τον οδηγό του, όταν ο δεύτερος κατέβηκε από το αμάξι μαζί με τη γυναίκα που βρισκόταν μαζί του.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος -ο οποίος παραμένει σε κατάσταση σοκ- κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στους δύο 19χρονους, ενώ η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά το τρίτο εμπλεκόμενο όχημα.

Ο τραγουδιστής ο οποίος δεν παρουσιάζει σοβαρά τραύματα και ο 19χρονος οδηγός ο οποίος φέρει πολλά και σοβαρά τραύματα και κατάγματα νοσηλεύονται στο ΚΑΤ, με τον δεύτερο να ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την εκπομπή T-Live, η σύγκρουση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν ο τραγουδιστής δεν έτρεχε με αυξημένη ταχύτητα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.