Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με ραδιοφωνική εκπομπή

Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με ραδιοφωνική εκπομπή

Στο Κανάλι 1

«Μεταγραφή» για το καθημερινό του αθλητικό magazino έκανε το Κανάλι Ενα 90.4. Από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 15.00, ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης θα βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά, και θα κάνει εκπομπή μαζί με τον Λουκά Θεοφανόπουλο.

«Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού που αγαπήθηκε για το απαράμιλλο πάθος του και ο δημοσιογράφος του σταθμού Λουκάς Θεοφανόπουλος θα αλλάζουν… πάσες στο μικρόφωνο ξετυλίγοντας το κουβάρι της αγωνιστικής κι αναλύοντας τα σημαντικότερα παιχνίδια, ενώ θα δίνουν το βήμα και στους ανθρώπους του πειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με ραδιοφωνική εκπομπή

Η εκπομπή «Πινελιές στα Σπορ» μεταδίδεται καθημερινά με τους Λουκά Θεοφανόπουλο, Νίκο Σηφάκη, Μιχάλη Κατσαφάδο και Βαγγέλη Χατζηκωνσταντή και κάθε Δευτέρα θα είναι στο στούντιο ο Αμανατίδης.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα ξεκινά από σήμερα, στις 12:00 θα κάνει εκπομπές ο Πέτρος Κωστόπουλος ενώ την πρωινή ενημέρωση (στις 8 για δύο ώρες) κατέχει η Βελίκα Καραβάλτσιου και στις 10 παίρνει σκυτάλη ο Βασίλης Ταλαμάγκας.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.