Μαθιός και Αστέρης βάφουν ξανά τα χέρια τους με αίμα | Αυτοί είναι οι 2 νέοι θάνατοι-σοκ στον «Σασμό»

Είσοδος-βόμβα στον «Σασμό» τη νέα σεζόν! Ο πρωταγωνιστής που μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω-κάτω

Παιδί του ALPHA.

Τη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 θα βρει απέναντί του ο «Σασμός» της νέα τηλεοπτική σεζόν, οι ιθύνοντες του ALPHA, ωστόσο, δε μοιάζουν να ανησυχούν, καθώς θεωρούν δεδομένη την επιτυχία.

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί της σειράς που θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν, οι νέες είσοδοι όμως δεν θα λείψουν, χαρίζοντας αέρα απόλυτης ανανέωσης.

Μία από αυτές τις εισόδους θα είναι και ο…. Βασίλης Μπισμπίκης που φέτος απέσπασε άψογες κριτικές για τον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 που θέλει τον αγαπημένο πρωταγωνιστή να έχει ήδη συμφωνήσει να μπει στον νέο κύκλο του «Σασμού» σε ρόλο… Κρητικού, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα ανήκει στην οικογένεια των Σταματάκηδων ή των Βρουλάκηδων.

«Πού λέτε να δούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη την επόμενη σεζόν; Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα τον δούμε στην νέα σεζόν του ‘Σασμού’, την πολύ επιτυχημένη σειρά του ALPHA που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης», είπε η Πετρογιάννη, με τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: «Του πάει ο ρόλος του Κρητικού, γιατί έχει αυτό το αψύ άλλα όμορφο πρόσωπο, όπως είναι οι Κρητικοί».

Ο Μπισμπίκης, πάντως, σε λίγες μέρες ξεκινά τις διακοπές του παρέα με τη Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη, με τους δυο τους να σκοπεύουν να παραθερίσουν σε Χανιά και Ρέθυμνο μετά την εξόρμησή τους στην Ύδρα.

Τυχαίο άραγε;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.