To remake της 20ετίας: Αυτή τη σειρά-φαινόμενο επαναφέρει το δίδυμο Ρήγας - Αποστόλου με νέο cast

Έρχεται το remake 24 χρόνια μετά: Αυτό ήταν το τέλος του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» που δεν είδαμε ποτέ στο Mega

Αυτό που δεν είδαμε τότε, ίσως το δούμε πολύ σύντομα.

H είδηση της πιθανής επιστροφής του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου της κωμωδίας με τη σειρά που άφησαν ανολοκλήρωτη 24 χρόνια πριν, ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό που σχεδόν 1/4 του αιώνα περίμενε να μάθει πώς θα τελείωνε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;».

Μία σειρά που λόγω διαφωνιών τερματίστηκε άδοξα στο 7ο επεισόδιο παρότι είχε ένα από τα πιο γεμάτα καστ όλων των εποχών σε κωμική σειρά, είχε κάνει ένα φανταστικό ξεκίνημα και οι ατάκες της έμειναν στην τηλεοπτική ιστορία παρότι κράτησε τόσο λίγο.

Το Mega θέλει να δώσει μία ευκαιρία στους δημιουργούς να δουν, αυτό που κάποιοι πίστευαν ότι θα ήταν η καλύτερη σειρά τους, να ολοκληρώνεται όπως την είχαν φανταστεί. Ακόμα και αν το καστ είναι διαφορετικό, ακόμα και αν όλοι έχουν μεγαλώσει 24 χρόνια, το φινάλε που είχαν σχεδιάσει οι δύο συγγραφείς των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, θα βγει επιτέλους στον αέρα.

Ποιο όμως ήταν αυτό το φινάλε; Πολλοί αναρωτήθηκαν, άλλοι έκαναν εικασίες και έφτιαξαν τα δικά τους σενάρια. Όμως μερικά χρόνια μετά το κόψιμο της σειράς, την απάντηση για το ποιο θα ήταν το ανατρεπτικό φινάλε, τι είχε δώσει ένα δημοσίευμα των Νέων.

Στην έντυπη μορφή των Νέων είχε αποκαλυφθει η συνέχεια και το τέλος της σειράς. Μιας σειράς που θα ολοκληρωνόταν μέσα σε 30 επεισόδια των 45 λεπτών.

«Το παιχνίδι βρίσκει τις τέσσερις φίλες κερδισμένες. Σκοτώνουν τον καθηγητή και ακολουθεί μία περίοδος τρόμου, ενοχών, τύψεων, πισωγυρισμάτων όπου τις φέρνει πολύ κοντά στις αστυνομικές αρχές. Όταν ο φόβος να τις ανακαλύψουν δεν είναι πλέον ορατός αρχίζουν να ηρεμούν και να νιώθουν για πρώτη φορά στη ζωή τους μια πρωτοφανή δύναμη.

Λίγο πριν από το τέλος της ιστορίας τους μπαίνουν σε ένα δίλημμα. Ο καθηγητής σύμφωνα με το δικό τους δίκιο έπρεπε να πληρώσει. Είναι απόλυτα σίγουρες ότι έκαναν το σωστό, αλλά νιώθουν μέσα τους πως κι αυτές πρέπει να πληρώσουν. Έτσι λοιπόν παρουσιάζονται στον εισαγγελέα λέγοντας πως είναι αυτές που διέπραξαν τον φόνο του καθηγητή.

Στην αρχή δυσκολεύεται να τις πιστέψει, αλλά γρήγορα η αλήθεια έρχεται στο φως. Το θέμα γίνεται πρωτοσέλιδο και συγκλονίζει την κοινή γνώμη η οποία φυσικά διχάζεται. Μέσα στη δικαστική αίθουσα βρίσκουν φανατικούς υποστηρικτές που ούτε καν τους υπολόγιζαν.

Η κοινωνία που μέχρι εκείνη τη στιγμή τους είχε δείξει ένα σκληρό πρόσωπο, τις δικαιώνει – ουσιαστικά τις αθωώνει – και μόλις κατεβαίνουν τα σκαλοπάτια του δικαστηρίου είναι πλέον ελεύθερες να αρχίσουν τη ζωή τους ξανά από την αρχή».

Αυτό που εξιτάρει ακόμα περισσότερο είναι η διπλή ανατροπή του φινάλε καθώς τα δυο πρόσωπα που θα έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στην αθώωση των 4 κακοποιημένων πρωταγωνιστριών ήταν αυτά που δεν πίστευε κανείς. Ο παπά-Λάμπρος (Παύλος Χαϊκάλης) και ο Ανέστης Τσιντικίδης (Παύλος Κοντογιαννίδης).

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.