«Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται στον ALPHA - Οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση της νέας «Νύχτας» του ALPHA

Συγκλονιστική ανατροπή: Το καλύτερο φινάλε ελληνικής σειράς που άφησε άφωνους τους τηλεθεατές

Αποθέωση από τους πάντες…

Συγκλονιστική αναμένεται να είναι η συνέχεια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» που θα συνεχιστεί το 2024, καθώς η σειρά ολοκληρώθηκε για το 2023, με μια κυριολεκτικά ανατριχιαστική σκηνή.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, οι Σκουταραίοι πηγαίνουν επισήμως στο αρχοντικό που Προβιού και την ώρα που τρώνε στο τραπέζι επιστρέφει ξαφνικά ο Χρήστος από το μοναστήρι, χωρίς φυσικά να έχει ιδέα για ό,τι συμβαίνει και πιστεύοντας ότι η Ιουλία είναι δική του νύφη και όχι του πατέρα του.

Η συναναστροφή του με τον Επιφάνειο ήταν σωτήρια και επιστρέφει ήρεμος στο σπίτι και έτσι όταν του λέει ο πατέρας του ότι την Ιουλία την έφερε για μητέρα του επειδή μοιάζει στη μητέρα του και χρειάζεται μια μητέρα και όχι νύφη, εκείνος το δέχεται ήπια και συμφωνεί μαζί του.

Στο τέλος του επεισοδίου γίνεται μια ανατροπή και βλέπουμε μια σκηνή από το μέλλον, ουσιαστικά. Ο Στασινόπουλος μπαίνει στο αρχοντικό μαζί με τους χωροφύλακες και βρίσκουν τον Γιωργίκη μαχαιρωμένο να πεθαίνει και την Ιουλία γεμάτη αίματα στην ντουλάπα, ενώ ρωτάει «που είανι το παιδί».

Ωστόσο, δεν έγινε ξεκάθαρο εάν πρόκειται για κάποιον εφιάλτη ή για την πιο συγκλονιστική ανατροπή στη σειρά.

Δείτε τη σκηνή:

Χαρακτηριστικά είναι και τα σχόλια των τηλεθεατών στο Χ για το φινάλε:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.