Θρυλική ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 επιστρέφει... στον ALPHA

ALPHA vs ΑΝΤ1: Οι δύο σειρές της νέας σεζόν που θα έχουν την ίδια πρωταγωνίστρια

Έλειψε για λίγο αλλά επιστρέφει δριμύτερη.

Μετά από ένα αναγκαίο διάλειμμα τριών χρόνων από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Μαρία Κίτσου επιστρέφει στην τηλεόραση προσπαθώντας να ξεπεράσει την επιτυχία της στις Άγριες Μέλισσες, αυτήν την φορά μάλιστα πρωταγωνιστώντας σε δύο σειρές, σε δύο διαφορετικά κανάλια, τον ALPHA και τον ΑΝΤ1.

Η σειρά του ALPHA «Να με λες μαμά» θα είναι η πρώτη από τις δύο που θα δούμε τη Μαρία Κίτσου στον ρόλο της Ξένιας Στασινού. Η ίδια μίλησε πριν λίγες ημέρες για τον ρόλο της στο Happy Day:

«Η σειρά αφορά στη παιδική κακοποίηση, oπότε χάρηκα πολύ που μου ανέθεσαν αυτό το ρόλο. Τον αποδέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά και όρεξη. Υποδύομαι μία επιστήμονα, μία ορνιθολόγο, η οποία ανακαλύπτει ότι ένα κοριτσάκι στο χωριό στο οποίο δουλεύει, κακοποιείται. Και αποφασίζει να το απαγάγει. Είναι κοινωνικό, έχει σασπένς, είναι αστυνομικό. Είναι ο Νίκος Μήτσας στο σενάριο, ο Αντώνης Αγγελόπουλος που έχω τη χαρά να συνεργάζομαι πρώτη φορά μαζί του, πρώτη φορά με φιλοξενεί ο Alpha. Με τη Ναυσικά (σ.σ. την το μικρό κορίτσι που υποδύεται την Ιωάννα) δέσαμε αμέσως. Με την πρώτη ματιά. Έχουμε τρομερή χημεία. Η Ναυσικά είναι ένα παιδί θαύμα. Είναι 9-9,5 ετών αλλά είναι σα να μιλάω με ενήλικα. Είναι μια εμπειρία το γύρισμα μαζί της».

H δεύτερη φετινή της παρουσία θα έρθει στο πρίκουελ της «Μάγισσας» του ΑΝΤ1 με τίτλο «Η μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά», με τη σειρά να τοποθετείται αρχικά έναν αιώνα σχεδόν πριν την επανάσταση ενώ στη διάρκειά της θα υπάρχει ταξίδι στον χρόνο αφού μέρος της σειρά θα μεταφερθεί στον 20ό αιώνα.

H σειρά δημοσίευσε το πρώτο της teaser 20” στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μαρία Κίτσου φορώντας ρούχα εποχής και όπως μαρτυράει το βίντεο θα βρίσκεται σε κεντρικό ρόλο στο καστ της σειράς που θα διαδραματίζεται στις αρχές του 180υ αιώνα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.