Και με 2η σειρά στον ALPHA ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η εντυπωσιακή ηθοποιός που θα βρεθεί στο πλευρό του

Και με 2η σειρά στον ALPHA ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η εντυπωσιακή ηθοποιός που θα βρεθεί στο πλευρό του

Περιζήτητος στο κανάλι της Κάντζας.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι περιζήτητος, με τον ALPHA όχι απλά να τον προτιμάει για τις σειρές του αλλά να τον «κλείνει» για δύο δύο σειρές κάθε σεζόν. Αυτό έγινε πέρυσι με τον Σασμό και το Αυτή η νύχτα μένει, αυτό φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να γίνει και φέτος με δύο σειρές στο κανάλι την Κάντζας για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Μετά τη φημολογούμενη συμμετοχή του στη νέα αστυνομική σειρά μεταφυσικού μυστηρίου, Διάφανη Αγάπη, η οποία θα αποτελεί το ελληνικό format του ιταλικού La Porta Rossa, δημοσιεύματα θέλουν τον Βασίλη Μπισμπίκη να βρίσκεται κοντά στο να πει το ναι και σε δεύτερη σειρά του ALPHA.

O λόγος για τα «Κόκκινα φανάρια», που θα βασιστούν στην επιτυχημένη κινηματογραφική μεταφορά του 1963 και θα προβάλλονται στην prime time ζώνη του καναλιού 2-3 φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tv24. Ο Βασίλης Μπισμπίκης προορίζεται να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μιχαήλου, τον οποίο στην ταινία είχε υποδυθεί ο Γιώργος Φούντας.

Στο πλευρό του, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι, ακούγεται το όνομα της Κλέλιας Ρένεση για τον ρόλο της Ελένης, την οποία στην ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη είχε υποδυθεί η αξέχαστη Τζένη Καρέζη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.