«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται στον ALPHA - Η σπαρταριστή υπόθεση και οι... δεκάδες πρωταγωνιστές

Μυθοπλασία 2024 – 2025: Οι 11 ολοκαίνουργιες σειρές της νέας σεζόν

Ελληνικές σειρές για όλα τα γούστα.

Μπορεί τα προβλήματα με τις πληρωμές από τον ΕΚΟΜΕ να φέρνουν στροφή των καναλιών σε περισσότερα ριάλιτι και λιγότερη μυθοπλασία, ειδικά για νέες σεζόν παλαιότερων σειρών, παρόλα αυτά πάνω από 10 θα είναι οι νέες σειρές που θα έρθουν στα ελεύθερα ιδιωτικά και το δημόσιο κανάλι στη σεζόν 2024-2025. Κάποιες από αυτές μάλιστα θα είναι υπερπαραγωγές εποχής.

«Να με λες μαμά»

Βασισμένο στη μίνι σειρά «Mother», το «Να με λες μαμά» θα πραγματεύεται την κακοποιητική συμπεριφορά που υφίσταται ένα παιδί από τη μητέρα του και θα αποτελείται από 8 επεισόδια στο σύνολο σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τη Μαρία Κίτσου -στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά μετά τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1-, ενώ θα συμμετάσχουν η Ελένη Κοκκίδου -που επιστρέφει στον ALPHA μετά την αποχώρησή της από τη «Μουρμούρα» και η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και αναμένεται να εντυπωσιάσει τόσο με τις σκληρές της σκηνές όσο και με τις καθηλωτικές ερμηνείες του cast.

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» – ALPHA

Πολλά ποντάρει ο ALPHA στη νέα, πολυαναμενόμενη σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου με τίτλο «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», την οποία θα απολαύσουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πρόκειται για μία εξτρίμ κωμωδία για απαιτητικό κοινό, με το δίδυμο των επιτυχιών να έχει καταφέρει να «κλειδώσει» μεγάλα ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς αλλά και τους δεύτερους ρόλους – μεταξύ των οποίων αυτά των Χρύσας Ρώπα, Άννας Κουρή, Καίτης Κωνσταντίνου, Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, Μαριέλλας Σαββίδου, Μάνου Ιωάννου, Τάσου Χαλκιά, Μαρίας Λεκάκη, Πάνου Σταθακόπουλου, Σοφίας Βογιατζάκη, Μαριαλένας Ροζάκη και άλλων.

«Διάφανη αγάπη» – ALPHA

Στο νέο ρομαντικό δράμα του σταθμού αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν ο Βασίλης Μπισμπίκης αλλά και ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης. Το νέο σίριαλ θα αποτελεί την ελληνική εκδοχή της ιταλικής σειράς «La Porta Rossa».

«Tιμωρός» – ALPHA

Η ελληνική αστυνομική εκδοχή του Punisher της Μarvel με πρωταγωνιστές τον Νίκο Ψαρρά τον οποίο θα δούμε ως αρχηγό του υποκόσμου ο οποίος ευθύνεται για την τεράστια συνωμοσία που οδήγησε στη δολοφονία της οικογένειας του πρωταγωνιστή. Ο Δημήτρης Λάλος θα είναι ο Τιμωρός, ο πεζοναύτης που επιστρέφει σπίτι του, βρίσκει νεκρή την οικογένειά του και ξεκινάει έναν αγώνα εκδίκησης.

«Το δίχτυ» – ΕΡΤ

«Το δίχτυ», σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη και σενάριο του Βαγγέλη Γιαννίση, αποτελείται από έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες (διάρκειας 80 λεπτών η καθεμία). Στο επίκεντρο βρίσκεται μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων.

Πλαισιωμένη από ένα καστ εξαίρετων ηθοποιών, όπως η Άννα–Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ορέστης Τζιόβας, η Φιόνα Γεωργιάδη, ο Σπύρος Μαραγκουδάκης, η Κατερίνα Κρανίδη και η Αναστασία Γαλερού-Βλάσση, η σειρά ακολουθεί τους ήρωες κάθε ιστορίας στις παρυφές του «μαύρου» και του «άσπρου», τους βλέπει να γίνονται έρμαια των παθών τους, όπου θύματα και θύτες έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις μεγαλύτερες από το μέγεθός τους.

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» – ΑΝΤ1

H δεύτερη φετινή παρουσία της Μαρίας Κίτσιου θα έρθει στο πρίκουελ της «Μάγισσας» του ΑΝΤ1 με τίτλο «Η μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά», με τη σειρά να τοποθετείται αρχικά έναν αιώνα σχεδόν πριν την επανάσταση ενώ στη διάρκειά της θα υπάρχει ταξίδι στον χρόνο αφού μέρος της σειρά θα μεταφερθεί στον 20ό αιώνα.

H σειρά δημοσίευσε το πρώτο της teaser 20” στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μαρία Κίτσου φορώντας ρούχα εποχής και όπως μαρτυράει το βίντεο θα βρίσκεται σε κεντρικό ρόλο στο καστ της σειράς που θα διαδραματίζεται στις αρχές του 180υ αιώνα.

«Ταμπού» – Mega

Στα Γιάννενα θα «ταξιδέψει» το τηλεοπτικό κοινό η νέα σειρά που υπογράφουν για το Mega ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου.

Το δίδυμο της «Γης της ελιάς» θα έχει διπλή παρουσία στον αέρα του Mega την -προσεχή σεζόν με μια νέα σειρά που φέρει τον τίτλο «Ταμπού».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Real News”, πρόκειται για σειρά μυστηρίου με έντονα στοιχεία έρωτα και αστυνομικής δράσης. Η «πυξίδα» της σειράς στρέφεται προς τα Γιάννενα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή με φόντο τα Τζουμέρκα και τον Βοϊδομάτη.
«Ορκιστείτε παρακαλώ» – ΣΚΑΪ
Πέρασε από σαράντα κύματα, το πράσινο φως για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ δεν ήρθε πέρυσι αφού ο σταθμός «πάγωσε» ολόκληρη τη μυθοπλασία του όμως όπως όλα δείχνουν η αρχική συμφωνία του καναλιού με τον Μάρκο Σεφερλή για να έχει ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι και μία εβδομαδιαία σειρά, θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν.

Το «Ορκιστείτε παρακαλώ» θα αναβιώσει μέσα από τα δημιουργικά μάτια του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος φυσικά δε θα βρίσκεται στον ρόλο του προέδρου του δικαστηρίου αλλά σε κάθε επεισόδιο σε άλλο ρόλο κατηγορούμενου.

«Η Παναγιά της Φωτιάς» – ALPHA

Μπορεί να τελείωσε ο Σασμός όμως ο ALPHA επενδύει σε ακόμα ένα σίριαλ βασισμένο σε best seller βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη με Κρητικούς πρωταγωνιστές.

«Η άγνωστη Μαρία» – ΕΡΤ

Την περασμένη χρονιά συμπληρώθηκε ένας αιώνας από την γέννησή και η ΕΡΤ ετοιμάζει σειρά μυθοπλασίας για τη σεζόν 2024- 2025, η οποία εστιάζει σε μια χρονική περίοδο της Μαρίας Καλογεροπούλου – προτού «γίνει» Κάλλας.

Η σειρά με τίτλο «Η άγνωστη Μαρία» θα κοιτάξει, με τη σκηνοθετική ματιά της Όλγας Μαλέα τη ζωή της Μαρίας Κάλλας στα εφηβικά της χρόνια, όταν θωρακιζόταν με γνώση και εκπαίδευε το θείο χάρισμα της: τη φωνή της.
Η «Άγνωστη Μαρία» παρακολουθεί τη νεαρή πλην άσημη τότε Μαρία Κάλλας, ως υποψήφια για το Ωδείο Αθηνών, όπως την έζησε η δασκάλα μονωδίας, Μαρία Τριβέλλα του νεότερου Εθνικού Ωδείου, την οποία προσέγγισε η μητέρα της ζητώντας να αναλάβει τη νεαρή μαθήτρια κόρη της.

«Grand Hotel» – ANT1

Τη διασκευή του ισπανικού Grand Hotel που λίγα χρόνια πριν είχαμε δει στον ΑLPHA, σκοπεύει να προβάλλει σε καθημερινή βάση ο ΑΝΤ1 μέσα από τη νέα του σειρά εποχής, τη δεύτερη μεγάλη του παραγωγή μετά το πρίκουελ της Μάγισσας.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.