ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Νούμερα τηλεθέασης που... ζαλίζουν για το OPEN

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Νούμερα τηλεθέασης που… ζαλίζουν για το OPEN

O θρίαμβος του ΠΑΟΚ έφερε απίστευτα νούμερα τηλεθέασης στο OPEN!

Από το OPEN -και όχι από το PAOK TV- μεταδόθηκε ο κρίσιμος αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θέλησε το κοινό να παρακολουθήσει το ματς σε ελεύθερο κανάλι.

Μια κίνηση που έκανε το OPEN να σημειώσει τεράστια νούμερα τηλεθέασης καθώς τόσο η προσπάθει όσο και ο θρίαμβος του Δικεφάλου μεταφράστηκαν σε απίστευτη επιτυχία (και) για το κανάλι!

1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τον αγώνα στο μέσο λεπτό και 2 εκατομμύρια τηλεθεατές για έστω ένα λεπτό, σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις, με την τηλεθέαση να αγγίζει το 30,1% στο σύνολο του κοινού, φέρνοντας τον σταθμό στην κορυφή της προτίμησης του κοινού.

Η επίσημη ενημέρωση του OPEN έχει ως εξής:

«Στην κορυφή της τηλεθέασης ο αγώνας ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας

Ζωντανά, ελεύθερα και αποκλειστικά μεταδόθηκε από το OPEN ο αγώνας που οδήγησε στη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 30,1% στο σύνολο του κοινού.

Σε μία δύσκολη εποχή που δεν επιτρέπει στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες, το OPEN έδωσε τη δυνατότητα σε όλη την Ελλάδα, να απολαύσει την κρίσιμη μάχη του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας, στην οποία ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε της Μπεσίκτας με 3-1.

Ο αγώνας σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού 30,1%, καταγράφοντας εξαιρετικά υψηλά ποσοστά στα ανδρικά κοινά, με μέσο όρο τηλεθέασης 52,1% στους άντρες 18-24, 35,2% στους άντρες 25-44 και 45,3% στους άντρες 45-64.

Τον αγώνα παρακολούθησαν 1,2 εκατομμύριο τηλεθεατές στο μέσο λεπτό και 2 εκατομμύρια τηλεθεατές για έστω ένα λεπτό.

Την Τρίτη 25 Αυγούστου το OPEN ήταν πρώτο κανάλι στο σύνολο της ημέρας, σημειώνοντας στο σύνολο μέσο όρο 12,8% (δεύτερο κανάλι ΣΚΑΙ 11,4%) και 13,8% στο δυναμικό κοινό (δεύτερο κανάλι STAR 11,3%)».