Ποιους θα δούμε στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο λόγος που συνεχίζει στον ALPHA παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Συνεχίζει στο κανάλι η Παπαγεωργίου.

Το συμβόλαιο – μαμούθ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχολιάστηκε όσο κανένα στο ξεκίνημα της σεζόν, μιας και η Έλενα Χριστοπούλου κατάφερε να της εξασφαλίσει πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ μισθό, χωρίς εκείνη να έχει ποτέ δοκιμαστεί τηλεοπτικά… σόλο.

Ο μισθός της Ηλιάνας είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους υψηλότερους στην ελληνική τηλεόραση, την ώρα που τα νούμερα τηλεθέασης του Pop Up παραμένουν σταθερά στα μονοψήφια στο γενικό σύνολο.

Το γεγονός, όμως, πως στο δυναμικό κοινό -αυτό που ενδιαφέρει τις διαφημιστικές εταιρείες δηλαδή- ξεπερνά το 10% τηλεθέαση, της εξασφαλίζει την παραμονή της στο κανάλι και μάλιστα με δική της εκπομπή, το είδος της οποίας δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Ο λόγος που η Ηλιάνα συνεχίζει παρά τη φετινή αποτυχία, λοιπόν, έχει να κάνει καθαρά με τα εμπορικά στα οποία αποσκοπεί ο σταθμός και τα οποία η ίδια εξασφαλίζει στον ALPHA ακόμα και με χαμηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Όπως μαθαίνουμε, η Ηλιάνα ετοιμάζεται να κλείσει μεγάλες εμπορικές συμφωνίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, με αποτέλεσμα το κανάλι της Κάντζας να αδυνατεί να κάνει πίσω, καθώς η μεσημεριανή ζώνη έχει ανάγκη διαφημιστική ενίσχυση. Το μόνο βέβαιο είναι ότι «μαγειρεύονται» τεράστιες αλλαγές στην ομάδα της προκειμένου να ενισχυθεί το project που θα αναλάβει.

Το πιθανότερο σενάριο δε, είναι όλοι οι συνεργάτες της τη νέα σεζόν να είναι καινούργιοι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.