GNTM: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια του ριάλιτι μοvτέλων (Vid)

Επίσημο! Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM (Vid)

Tο μοντέλο που θα μπει στην ομάδα των κριτών.

Σα βόμβα στα τηλεοπτικά δρώμενα έσκασε η είδηση για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από την κριτική επιτροπή του GNTM.

Η αποχώρησή της αποτελεί… άτυπο τέλος εποχής για το ριάλιτι μοντέλων ,αφού η Βίκυ ήταν ο συνδετικός κρίκος από τα χρόνια που μεταδιδόταν στον ΑΝΤ1.

Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησαν οι φήμες σχετικά με το πρόσωπο που θα την αντικαθιστούσε, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμη και επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – κάτι ανέφικτο σαφώς.

Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων, «έσκασε» η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα κριτή του ριάλιτι!

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», το μοντέλο που θα βρεθεί στη θέση της Βίκυς Καγιά ως κριτής στο GNTM που έρχεται το φθινόπωρο, είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

«Έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο χώρο. Έχει περπατήσει σε πολύ μεγάλες πασαρέλες, ήταν η μούσα του Γκοτιέ, πολύ μεγάλα περιοδικά την έχουν φιλοξενήσει σε όλο τον κόσμο. Το 2007 βραβεύτηκε ως μοντέλο της χρονιάς από το περιοδικό Beauté», αναφέρθηκε από τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου στην εκπομπή.

H ίδια μένει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, ενώ έχει περάσει μέρος της επαγγελματικής της ζωής και στην Αυστραλία. Μένει να δούμε πώς θα είναι στον ρόλο της ως κριτής.

Σημειώνεται ότι και στον φετινό κύκλο θα υπάρχουν και άνδρες συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.