Τσιμτσιλή, Στεφανίδου, Καινούργιου & Παπαγεωργίου | Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ALPHA

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της Ηλιάνας και η είδηση για τον… Σεπτέμβριο

To τέλος της εκπομπής της έφερε νέα για την επόμενη σεζόν.

Μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχαιρέτισε συγκινημένη όλη την ομάδα της στο Pop Up του ALPHA, αφού η εκπομπή δε θα ανανεωθεί για την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο αποκάλυψε όμως πως η ομάδα της δεν πρόκειται να σπάσει αποκαλύπτοντας πως στην αρχή της επόμενης σεζόν θα είναι πάλι όλοι μαζί, σε μία νέα τηλεοπτική εκπομπή προφανώς, αφού τη στήριξαν σε μία πολύ δύσκολη γι’ αυτή χρονιά, στην οποία μεταξύ άλλων χώρισε με τον σύντροφό της SNIK.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της Ηλιάνας και η είδηση για τον... Σεπτέμβριο

“❤️ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ❤️ Αληθινή αγάπη, αληθινή χαρά, αληθινή ευγνωμοσύνη, αληθινή ομάδα. Σε μια χρονιά δύσκολη για όλους είχα στο πλευρό μου εσάς. Να με κρατάτε από το χέρι, να με μαθαίνετε, να με προσέχετε, να με αγαπάτε. Μου έχετε μοιράσει απλόχερα την αγάπη σας. Και με τη σειρά μου με όποιο τρόπο μπορώ θα ανταποδίδω. Εύχομαι όπως περάσαμε αυτή τη χρονιά να περάσουμε κι άλλες πολλές μαζί. Γέλασα, αγχώθηκα, φοβήθηκα, έμαθα, πάλεψα, αγάπησα, πόνεσα, έκλαψα. Αλλά ήταν δάκρυα ελπίδας, δάκρυα χαράς. Κάθε βράδυ μετρούσα και μετράω τις ευλογίες μου και αυτές είστε εσείς. Με σεβασμό, ταπεινότητα, πίστη, υπομονή και επιμονή θα συνεχίσω. Θα συνεχίσω γιατί το οφείλω σε εσάς.

Και ειδικά στα μικρά παιδάκια σας που μου στέλνουν γράμματα, μου μιλάνε για την ημέρα τους, για τα ζωάκια τους και για τα όνειρα τους. Θα είμαι δίπλα τους και δίπλας σας και θα αποδείξουμε μαζί ότι η αγάπη έχει τη μεγαλύτερη δύναμη. Τη δύναμη που μου δίνετε εσείς. Σας αποχαιρετώ για το καλοκαίρι. Θα είμαστε μαζί ξανά τον Σεπτέμβριο, αλλιώς. Αλλά θα είμαστε μαζί ❤️ Ευχαριστώ ξανά (και ξανά και ξανά) τους συνεργάτες μου έναν προς έναν. Σας αγαπάω πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ για όλα. ❤️”,

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.