Ράκος ο Αντώνης Κανάκης | Τέλος από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις σφοδρές κατηγορίες σε βάρος του

Τα είπε όλα ο Αντώνης Κανάκης…

Η αναφορά του παρουσιαστή στη δολοφονία του 19χρονου.

Μουδιασμένη είναι η ελληνική κοινωνία από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Άλκης ήταν βόλτα με τους φίλους του όταν δύο οχήματα σταμάτησαν και ρώτησαν την παρέα ποια ομάδα υποστήριζαν.

Μόλις ο νεαρός απάντησε «Άρης» όσοι βρίσκονταν στα οχήματα κατέβηκαν, επιτέθηκαν στους νεαρούς κι άρχισαν να σπάνε με μανία. Ο Άλκης δέχτηκε χτύπημα από δρεπάνι στη μηριαία αρτηρία και εξέπνευσε λίγο αργότερα από αιμορραγία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν τέτοια η βαναυσότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε στο σώμα και το κεφάλι του που ακόμη κι αν δεν είχε μαχαιρωθεί, δύσκολα θα κατάφερνε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Αντώνης Κανάκης δεν άφησε ασχολίαστο το τραγικό περιστατικό στο ξεκίνημα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1. «Σήμερα ξεκινήσαμε εδώ στην Θεσσαλονίκη με μια είδηση που διαβάσαμε και δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Είναι από τα πράγματα που δεν μπορείς να βρεις τις λέξεις σε αυτήν την τόσο πλούσια γλώσσα όσο η ελληνική για να το εκφράσεις. Μάθαμε για τον 19χρονο αυτόν φίλο εδώ στη Χαριλάου, τον Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε με αφορμή οπαδικούς λόγους. Τι να πούμε στους γονείς αυτού του παιδιού και για τη ζωή του 19χρονου που σταμάτησε εδώ για τις ομάδες» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

«Τι να μας πούνε οι διάφοροι οι οποίοι θα καταδικάσουν ακόμα μια φορά την βία από όπου κι αν προέρχεται και θα βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο και δεν θα επιτρέψουν ξανά να συμβούν αυτά τα πράγματα μέχρι την επόμενη φορά να συμβούν ξανά. Κανένας από αυτούς δεν θα ασχοληθεί ούτε με τους ηθικούς αυτουργούς αυτών των ιστοριών, δηλαδή ένα ολόκληρο σύστημα που προωθείται εθιστικά σχεδόν το μίσος κι η βία στα οπαδικά κι ούτε θα εμβαθύνουν να ψάξουν τα πραγματικά αίτια που οδηγούν σε αυτές τις ακραίες και παράλογες πράξεις να αλληλοσκοτώνονται για αυτές τις αηδίες» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.