Θα καταφέρει να χάσει ο ALPHA το τελευταίο του μεγάλο όπλο;

Ελληνική σειρά επιστρέφει στο πρόγραμμα του ALPHA

Τι προβλέπει ο σχεδιάσμος του καναλιού.

Σημαντικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ALPHA τη σεζόν που μας έρχεται. Το κανάλι της Κάντζας βρέθηκε φέτος πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να βρίσκεται κατά τη διάρκεια της σεζόν στην 4η θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο σταθμός ανεβαίνει σε ποσοστά. Ωστόσο τα περισσότερα κανάλια έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμά τους για τη φετινή σεζόν. Αυτό θα φέρει σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα της νέας χρονιάς.

Όπως αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου στην ιστοσελίδα youfly.gr στο πρόγραμμα του σταθμού θα επιστρέψει ελληνική σειρά. Πρόκειται για τις «Οικογενειακές ιστορίες» που μεταδιδόταν με πολύ μεγάλη επιτυχία στο απογευματινό πρόγραμμα του καναλιού πριν αρκετά χρόνια.

Πρόκειται για σειρά αυτοτελών επεισοδίων που πραγματεύεται καθημερινά οικογενειακά προβλήματα. Η σειρά ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2010 και μέχρι το 2018 προβλήθηκαν περιστασιακά τέσσερις κύκλοι της σειράς στην οποία συμμετέχουν κατά κύριο λόγο ερασιτέχνες ηθοποιοί και σπουδαστές σχολών υποκριτικής.

Τα επεισόδια παρουσίαζαν υψηλή τηλεθέαση και φαίνεται ότι αυτό ήταν αρκετό για να οδηγήσει τους ανθρώπους του ALPHA σε αυτή την απόφαση.

Όπως αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου τα νέα επεισόδια θα μεταδίδονται μετά την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και πριν από το «Deal» όπου υπάρχει κενό στο πρόγραμμα. Όπως αναφέρεται μάλιστα χαρακτηριστικά έχουν ξεκινήσει ήδη γυρίσματα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.