Έτσι «ναυάγησε» η συμφωνία ΣΚΑΪ - Μάρκου Σεφερλή

Έτσι «ναυάγησε» η συμφωνία ΣΚΑΪ – Μάρκου Σεφερλή

Στο κανάλι του Φαλήρου τον περιμέναμε, σε αυτό του Αμαρουσίου θα τον δούμε.

Με τον ΑΝΤ1 συμφώνησε ο Μάρκος Σεφερλής για τη σεζόν 2020 – 2021.

Συγκεκριμένα, ο δημιουργός ανακοίνωσε στη νέα του συνέντευξη στο «7 Μέρες Tv» και την Εύη Βαλή, πως ετοιμάζει μια νέα σειρά για το α’ μισό της σεζόν, για την οποία ωστόσο ο ΑΝΤ1 δεν έχει ανακοινώσει το παραμικρό.

Ο Μάρκος δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την αιτία της διάλυσης της συμφωνίας που είχε συνάψει με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί για ένα νέο ψυχαγωγικό project στον ΣΚΑΪ.

Σε αντίθεση με ό,τι είχε ακουστεί μέχρι σήμερα, ο ίδιος τόνισε πως η συμφωνία δεν χάλασε λόγω κορωνοϊό, αλλά υπήρξαν άλλοι λόγοι.

«Είχαμε προχωρήσει σε κάποιες συζητήσεις, απλώς επειδή οι συζητήσεις του Ατζούν με το κανάλι έπαιρναν χρόνο, πέρασε ο καιρός και θεώρησα τόσο εγώ όσο και το κανάλι ότι ήταν πλέον αργά να ξεκινήσουμε την παραγωγή της σειράς που συζητούσαμε τότε, γιατί τελείωνε η σεζόν. Όπως αποδείχθηκε με την καραντίνα καλά σκεφτήκαμε γιατί ό,τι και να ξεκινάγαμε θα έμενε στην μέση», είπε χαρακτηριστικά αποδίδοντας το «ναυάγιο» του deal σε αργοπορία υλοποίησης των σχεδίων από πλευράς τουρκικής παραγωγής. 

Ο ΑΝΤ1, πάντως, βγήκε τρομερά ωφελημένος από όλο αυτό, καθώς εδώ και χρόνια επιδίωκε ένα νέο τηλεοπτικό project με τη σφραγίδα του Μάρκου Σεφερλή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.