Eίσοδος-έκπληξη του outsider: Επιστρέφει στο νέο Survivor αυτός που κανείς δεν περίμενε (Vid)

Survivor All Star: Ανακοινώθηκαν άλλοι πέντε παίκτες (vid)

Ποιοι θα ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομήνικο.

Συμπληρώνεται σταδιακά το… ρόστερ του All Star Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με εκδοχή από τους κορυφαίους παίκτες παλαιότερων σεζόν και άφησαν το στίγμα τους τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Οι παίκτες έχουν κλείσει και ανακοινώνονται σταδιακά από τον ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου ανακοίνωσε πρώτα τους τους Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριο Πρίαμο, Ηλία Γκότση, Γιώργο Ασημακόπουλο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκο Μπάρτζη, Στάθη Σχίζα, Στέλιο Χανταμπάκη και Σπύρο Μαρτίκα.

Ο ΣΚΑΪ στη συνέχεια έδωσε τα ονόματα των Εύης Σαλταφερίδου, Κατερίνας Δαλάκα, Βρισηίδας Ανδριώτου, Κώστα Αναγνωστόπουλου και Ηλία Μπόγδανου.

Νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, αποκαλύφθηκαν πέντε νέα πρόσωπα που θα δούμε να ταξιδεύουν για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομήνικο για τις ανάγκες του ριάλιτι επιβίωσης. Στο Survivor All Star θα μπουν ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Μελίνα Μεταξά, η Ελένα Χαμπέρη, ο Τάκης Καραγούνιας και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο μισθοφόρος, μάλιστα, που είχε απίστευτους καβγάδες με τον Άρη Σοϊλέδη μπαίνει στο ριάλιτι με απειλητικές διαθέσεις. «Έρχομαι για να πάρω ό,τι μου στέρησαν, θα φτάσω μέχρι το τέλος», αναφέρει ο Τάκης Καραγκούνιας στο τρέιλερ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.