Με άρωμα '90s | Οι Power Rangers επιστρέφουν στην τηλεόραση

Με άρωμα ’90s | Οι Power Rangers επιστρέφουν στην τηλεόραση

Η θρυλική σειρά επιστρέφει.

Ένα σπέσιαλ επεισόδιο των Power Rangers ετοιμάζεται να προβληθεί στο Netflix. Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση στην τηλεόραση, οι συντελεστές της θρυλικής σειράς Mighty Morphin Power Rangers ενώνονται ξανά για μία και μοναδική φορά.

Στην παραγωγή, που θα έχει τίτλο «Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always» πρωταγωνιστούν οι David Yost (ο πρωτότυπος Μπλε Ranger Billy και πλέον θρυλικός ήρωας των Power Rangers, που έφυγε από τη σειρά το 1996 και μετά από 4 σεζόν και 200 επεισόδια), Catherine Sutherland (ο δεύτερος Ροζ Ranger, Kat), Steve Cardenas (Κόκκινος Ranger), Karan Ashley (Κίτρινος Ranger) και Johnny Yong Bosch (Μαύρος Ranger).

Σύμφωνα με την πλοκή του επεισοδίου, η παρέα συναντιέται ξανά μετά από μια απειλή που επιστρέφει από το παρελθόν, εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης. Η σειρά θα θυμίσει σε όλους ότι «μια φορά Ranger, για πάντα Ranger».

Στην παραγωγή θα δούμε ακόμη τους Barbara Goodson (φωνή της Rita Repulsa), Richard Horvitz (φωνή του Alpha 5), αλλά και την Charlie Kersh ως Minh, κόρη της Trini.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες έφυγε από τη ζωή ο Jason David Frank (Πράσινος Ranger) σε ηλικία 49 ετών. Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα γίνει κάποια αναφορά στον χαμό του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.