Γι' αυτή γράφτηκε ο ρόλος της Αμαλίας στο «Παρά 5»: Ποια θα ενσάρκωνε αρχικά το πνεύμα πριν τη Ζέτα Μακρυπούλια (Pics)

Γι’ αυτή γράφτηκε ο ρόλος της Αμαλίας στο «Παρά 5»: Ποια θα ενσάρκωνε αρχικά το πνεύμα πριν τη Ζέτα Μακρυπούλια (Pics)

Tι είχε στο μυαλό του ο δημιουργός πριν καταλήξει στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η σειρά «Στο Παρά Πέντε» του Mega έγινε σχεδόν θρύλος μέσα στα χρόνια που πέρασαν, με το καλλιτεχνικό δημιούργημα του Γιώργου Καπουτζίδη να ξεπερνάει τα όρια της απλή κωμωδίας. Οι ατάκες αλλά και οι περιπέτειες των ηρώων του έγιναν γνωστά από πολλές γενιές θεατών και οι χαρακτήρες της σειράς αγαπήθηκαν, τόσο των βασικών πέντε όσο και των συμπρωταγωνιστών.

Εκτός του σεναρίου, βασικός λόγος της μεγάλης επιτυχίας ήταν και το φοβερό καστ, καθώς όλοι οι ρόλοι ήρθαν και έδεσαν τέλεια με τους ηθοποιούς που επιλέχτηκαν να τους ενσαρκώσουν. Κάποιοι από αυτούς όμως δεν ήταν οι πρώτες επιλογές του δημιουργού, όταν έγραφε το έργο. Ένας από αυτούς τους ρόλους που ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε κάποιον άλλον στον μυαλό του να τον υποδυθεί ήταν ο ρόλος της Αμαλίας.

Ο σεναριογράφος αρχικά είχε στο μυαλό του τον ρόλο του πνεύματος της Αμαλίας να τον υποδυθούν τρεις γυναίκες ηθοποιοί. Οι Ελένη Ράντου, Κατιάνα Μπαλανίκα και Ράνια Σχίζα, οι τρεις δηλαδή πρωταγωνίστριες των «Σαββατογεννημένων», την πρώτης τηλεοπτικής δουλειάς και επιτυχίας του Γιώργου Καπουτζίδη που του έδωσε το εισιτήριο για να δημιουργήσει το «Στο Παρά Πέντε».

Γι' αυτή γράφτηκε ο ρόλος της Αμαλίας στο «Παρά 5»: Ποια θα ενσάρκωνε αρχικά το πνεύμα πριν τη Ζέτα Μακρυπούλια (Pics)

Όμως όταν ο ίδιος προσέγγισε την Ελένη Ράντου εκείνη τον συμβούλεψε να προτείνει τον ρόλο σε κάποια άλλη ηθοποιό. Η άρνηση αυτή οδήγησε στην επιλογή της Ζέτας Μακρυπούλια η οποία αποδείχτηκε ιδανική για τον ρόλο και έγραψε τηλεοπτική ιστορία με τον χαρακτήρα της Αμαλίας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.