GNTM | Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τους νέους κριτές

Στον πάγο το GNTM | Αυτό είναι το ριάλιτι που παίρνει τη θέση του στο πρόγραμμα του Star

Ποιο γνωστό ριάλιτι ξαναμπαίνει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Στο συρτάρι μπαίνει από την επόμενη σεζόν το GNTM αφού το Star αποφάσισε να μην ξεκινήσει παραδοσιακά τη νέα τηλεοπτική χρονιά με το ριάλιτι μόδας για 8η σερί χρονιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ελένη» οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να «ξεκουραστεί» ο διαγωνισμός μόδας και να δοκιμαστεί στη θέση του ένα άλλο ριάλιτι.

Στην πραγματικότητα ο αντικαταστάτης του GNTM δε θα είναι κάποιο νέο ριάλιτι αλλά κάποιο παλιό, δοκιμασμένο σε νέα έκδοση. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής συζητιούνται δύο πρότζεκτ ριάλιτι, ένα επιβίωσης και ένα talent show.

Ο λόγος για το Fame Story και τη Φάρμα, δύο ριάλιτι που πρωτοείδαμε στον ΑΝΤ1 και το Mega αντίστοιχα αλλά πλέον τα δικαιώματά τους διεκδικούνται και αγοράζονται και από άλλους σταθμούς. Εξάλλου η Φάρμα δοκιμάστηκε ξανά την περασμένη σεζόν στον ΑΝΤ1, χωρίς να έχει την ανάλογη επιτυχία που είχε η αρχική μορφή της στο Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το Star που ξέρει να στήνει πολύ μεγάλες παραγωγές στα ριάλιτι, τα δικαιώματα των οποίων αγοράζει, είναι ακόμα σε σκέψη για το ποιο από τα δύο ριάλιτι θα αντικαταστήσει το GNTM, μία από τις εκπομπές του με τη μεγαλύτερη επιτυχία, γύρω από το οποίο είχε στήσει και τα θέματα των πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.