Ρουκ Ζουκ: Με το ζόρι viral...

Μετά το «όχι» της Μακρυπούλια στους «Προδότες»: Αυτός θα παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1

H τηλεοπτική version του παιχνιδιού «Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο».

Οι «Προδότες» έρχονται στον ΑΝΤ1 με ένα πρόσωπο στην παρουσίαση που σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε.

Πρόκειται για ένα ριάλιτι στρατηγικής που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση και για το οποίο η Ζέτα Μακρυπούλια είχε εκφράσει αρχικά ενδιαφέρον, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο θέατρο, όμως, την ανάγκασαν να απορρίψει την πρόταση του ΑΝΤ1.

«Οι Προδότες» είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής, περιπέτειας και μυστηρίου. Μία αναμέτρηση μεταξύ του «καλού» και του «κακού», μία «μάχη» στην οποία όλοι, με την ίδια ευκολία, μπορούμε να είμαστε, είτε Πιστοί είτε Προδότες!

22 παίκτες ζουν μαζί σε μια έπαυλη και εκτελούν, καθημερινά, Αποστολές. Για κάθε Αποστολή που φέρνουν εις πέρας κερδίζουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο προστίθεται στο τελικό έπαθλο, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 100.000 ευρώ!», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1. 

Ποιος, όμως, τελικά θα αναλάβει την παρουσίαση;

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δια στόματος Έλενας Πολυκάρπου, στα ηνία αναμένεται να βρεθεί ο Σάκης Τανιμανίδης με τον οποίο έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες συζητήσεις, αλλά δεν έχουν «πέσει» ακόμα οι υπογραφές.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.