Αυτό που οι τηλεθεατές φοβόντουσαν: Έτσι θα «τελειώσουν» την τηλεοπτική Βουλίτσα από τη «Μουρμούρα»

Πληρώνει όσο-όσο: Aυτήν την ηθοποιό θέλει ο ALPHA ως νέα αγαπημένη του Μηνά μετά την αποχώρηση της Βουλίτσας

Mία πολυαγαπημένη ηθοποιός είναι η εκλεκτή.

H αποχώρηση της Ελένης Κοκκίδου από τον ρόλο και τη σειρά που την έκανε γνωστή πανελλαδικώς έφερε μπελάδες στους δημιουργούς και τους υπεύθυνους της παραγωγής της Μουρμούρας, αφού εδώ και δέκα χρόνια η ηθοποιός αγαπήθηκε όσο λίγοι στον ρόλο της Βουλίτσας.

Μπορεί η ίδια να αποχωρεί από την μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης όμως οι υποψήφιες διάδοχοί της δέχονται προτάσεις η μία μετά την άλλη. Πρώτη πρόταση είχε δεχτεί η Μίρκα Παπακωνσταντίνου όμως το θέμα δεν προχώρησε. Το ίδιο έγινε και με την πρόταση στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδη.

Όμως όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Breakfast Star, η παραγωγή επέστρεψε στην επιλογή της Μίρκας Παπακωνσταντίνου με νέα ακόμα πιο δελεαστική πρόταση για να υπάρξει συμφωνία και να δούμε την αγαπημένη ηθοποιό να μπαίνει στη σειρά του ALPHA και με κάποιον τρόπο να συνδέεται με τον «Μηνά».

Αναμένεται να δούμε αν η νέα δελεαστική πρόταση γίνει αποδεκτή από την ηθοποιό που έχει επιλεχθεί ως η πιο κατάλληλη για να «κολλήσει» γρήγορα και εύκολα σε ένα καστ και μια μανιέρα σειράς που έκλεισε 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.