Τα πλάνα για τους νέους «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΪ

Τα πλάνα για τους νέους «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΪ

Στόχος είναι να επιστρέψει το δηµοσιογραφικό δίδυµο στα δεδοµένα των παλαιότερων ετών.

Μπορεί οι (δεύτερες για φέτος) εθνικές εκλογές να βρίσκονται προ των πυλών, ωστόσο αµέσως µετά το ξεκαθάρισµα του πολιτικού σκηνικού για τα επόµενα χρόνια ο ΣΚΑΪ θα βρεθεί αντιµέτωπος µε την ανάγκη λήψης σηµαντικών αποφάσεων σε ό,τι αφορά τον ενηµερωτικό τοµέα.

Με δεδοµένη την ανανέωση συµβολαίου του Γιώργου Αυτιά, αλλά και την ικανοποιητική πορεία της καθηµερινής πρωινής εκποµπής µε τους ∆ηµήτρη Οικονόµου και Άκη Παυλόπουλο, το ενδιαφέρον εντοπίζεται σε άλλα µέτωπα.

Με φόντο την επισηµοποίηση της επιστροφής των «Αταίριαστων» στη ζώνη 10-12, έχουν ξεκινήσει ήδη οι παράλληλες διαδικασίες για την ενίσχυση της εκποµπής των Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα, «Αταίριαστοι», τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και περιεχοµένου.

Μεταξύ άλλων, εξετάζεται το ενδεχόµενο µόνιµης παρουσίας ενός ή δύο δηµοσιογράφων, στο πρότυπο της περίπτωσης της Δέσποινας Βλεπάκη.

Στόχος είναι να επιστρέψει το δηµοσιογραφικό δίδυµο στα δεδοµένα των παλαιότερων ετών, τουλάχιστον στο σύνολο του κοινού, µε τις πινελιές να αφορούν περισσότερο στην αύξηση των ερεισµάτων τους στο κοινό 18-54.

Παράλληλα, κεντρικός στόχος της διοίκησης του Νέου Φαλήρου για τη νέα σεζόν είναι η ολική επαναφορά του κεντρικού δελτίου µε τη Σία Κοσιώνη σε µονοπάτια πρωταθλητισµού και η λύση του γόρδιου δεσµού για την εξεύρεση ενός προγράµµατος που θα δίνει την επιθυµητή πάσα (lead in) σε επίπεδο τηλεθέασης και θα ανταγωνιστεί την απόλυτη πρωτοκαθεδρία του «Chase» και της Μαρίας Μπεκατώρου του Mega.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.