Σε τεντωμένο σκοινί οι σχέσεις Φαίης Σκορδά - ΣΚΑΪ...

Σε τεντωμένο σκοινί οι σχέσεις Φαίης Σκορδά – ΣΚΑΪ…

Το χρονικό της πιθανής έκρηξης.

Ρωγμές στη σχέση της Φαίης Σκορδά με τον ΣΚΑΪ φαίνεται πως προκάλεσαν οι αποφάσεις του καναλιού για το κλείσιμο της εκπομπής «Πρωινό μας», του οποίου το φινάλε άλλαξε τρεις φορές ημερομηνία, λόγω του Survivor All Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life η παρουσιάστρια είναι δυσαρεστημένη από τις κινήσεις του καναλιού για Το κανάλι είχε αποφασίσει να επεκτείνει το «Πρωινό μας» έως τις 14 Ιουλίου λόγω του «Survivor all Star», κάτι που τελικά ανατράπηκε την περασμένη Τρίτη, όταν η παρουσιάστρια ενημερώθηκε χωρίς να έχει προηγουμένως συζητήσει τι θα γίνει, ότι τελικά ρίχνει αυλαία στις 7 Ιουλίου.

Οι αλλαγές αυτές που χάλασαν τελείως τον προγραμματισμό της εκπομπής και την οδήγησαν σε πρόωρο φινάλε. Σε συνδυασμό με τις πληροφορίες ότι από τη νέα σεζόν η εκπομπή της αλλάζει ώρα, μεταφέρεται αργότερα, χάνοντας το πρωινό κοινό που χρόνια χτίζει και την ακολουθεί, με την είδηση της αλλαγής στην ώρα της εκπομπής να τη μαθαίνει από τα δημοσιεύματα και όχι από τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ, έχουν οδηγήσει τις σχέσεις των δύο πλευρών να είναι τεταμένες.

Η παρουσιάστρια ακόμα δεν έχει υπογράψει την τροποποίηση του νέου συμβολαίου της, καθώς στο παλιό υπήρχε όρος ότι θα ξεκινάει συγκεκριμένη ώρα, ώρα πριν τις 12, εκεί που την είχε συνηθίσει το κοινό της. Παρόλα αυτά το ρεπορτάζ λέει ότι προφορικά η παρουσιάστρια έχει συμφωνήσει να το κάνει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.