Μισθός από άλλο πλανήτη: Με τόσα χρήματα αποχωρούν από τον Άγιο Δομήνικο οι 4 φιναλίστ του Survivor

Μισθός από άλλο πλανήτη: Με τόσα χρήματα αποχωρούν από τον Άγιο Δομήνικο οι 4 φιναλίστ του Survivor

Ζαλίζουν τα κέρδη που τελικού νικητή.

Ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη, 11 Ιουλίου άλλο ένα Survivor, και οι τέσσερις φιναλίστ θα πάνε στις εγκαταστάσεις του Γαλατσίου προκειμένου να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με τον μεγάλο τελικό.

Στον τελικό, βέβαια, δεν μπορούμε να μιλάμε για νικητές και χαμένους, καθώς τα χρηματικά ποσά που εισέπραξαν οι 4 του τελικού, αποχωρώντας από τον Άγιο Δομήνικο προκαλούν ζάλη.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις του τελικού, Μαριαλένα ΡουμελιώτηΣάκης Κατσούλης, Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης  θα πάρουν τα περισσότερα χρήματα, αφού έμειναν στο παιχνίδι 27 εβδομάδες. Και οι τέσσερις παίκτες έπαιρναν 5 χιλιάδες την εβδομάδα, άρα θα λάβουν το ποσό των 135.000 ευρώ, αλλά ο νικητής του ριάλιτι θα πάρει και το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Σα να λέμε, ότι θα εισπράξει συνολικά… 285.οοο ευρώ!

Παρουσιαστής και συντονιστής της βραδιάς θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ενώ φέτος στο κοινό δε θα βρεθούν μόνο οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Καραϊβική αυτή τη σεζόν για το παιχνίδι επιβίωσης, αλλά και μέλη της οικογένειάς τους, καθώς στόχος του καναλιού είναι να δημιουργήσει μια μικρή γιορτή στον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.