32 αγώνες και... πενταπλή δόση Μουντιάλ από τον ΑΝΤ1 - Αναλυτικά όσα θα δούμε

Τέλος από τον ΑΝΤ1 – Όλο το παρασκήνιο

Ακόμα μία συνεργασία που ολοκληρώθηκε άχαρα.

Επιβεβαιώνεται, όπως φαίνεται, η πιθανότητα που υπήρχε να αποχωρήσει από «Το πρωινό» του ΑΝΤ1 η γνωστή σεφ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Σημειώνεται πως  το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με την πιθανή αποχώρησή της από τον ANT1, κάτι που τελικά δεν ήταν απλές φήμες καθώς η ίδια διαφώνησε με το κανάλι όχι για τα χρήματα, αλλά… για τον τρόπο συνεργασίας τους, καθώς η ίδια διατύπωσε προς το κανάλι αίτημα προκειμένου να έχει και τη δική της εκπομπή μαγειρικής τα Σαββατοκύριακα.

Το αίτημα αυτό, ωστόσο, μετά από συζητήσεις των ανθρώπων του προγράμματος του σταθμού δεν έγινε δεκτό και έτσι ολοκληρώνεται στον ΑΝΤ1 ο  κύκλος που άνοιξε για τη σεφ τον Σεπτέμβριο του 2022.

Τέλος από τον ΑΝΤ1 - Όλο το παρασκήνιο

Πάντως και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας στο κλείσιμο του φετινού «Πρωινού» είπε πως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ενδέχεται να μη συνεχίσει στον ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν.

«Η φίλη μου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήρθε εδώ φέτος για να με στηρίξει, επειδή ήξερα ότι κάνω μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. Η Αργυρώ είναι φίλη μου πάνω από όλα. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μια δικιά της απόφαση. Στις δουλειές υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στον αποχαιρετισμό του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.