Θα πιουν αίμα, θα φάνε κατσαρίδες: Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι Έλληνες διάσημοι που μπαίνουν στο «I'm a Celebrity... Get me out of here!»

Θα πιουν αίμα, θα φάνε κατσαρίδες: Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι Έλληνες διάσημοι που μπαίνουν στο «I’m a Celebrity… Get me out of here!»

Ένα σαν Survivor αλλά πιο αηδιαστικό.

Το I’m a celebrity, get me out of here, μετά την Αγγλία και τις διάφορες βερσιόν του ανά τον πλανήτη, έρχεται και στην Ελλάδα να ταράξει τα τηλεοπτικά νερά φέρνοντας ένα σκληρό ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο τα έπαθλα και η παραμονή στο νησί δεν κερδίζονται μόνο με αθλητικά αγωνίσματα και γρίφους, αλλά και με αηδιαστικές και ανατριχιαστικές δοκιμασίες.

Ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya θα στείλουν 10 παίκτες αρχικά και άλλους 4 αργότερα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ξανά σε ένα νησί του Άιο Δομίνικου, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και στο πλευρό του πιθανότατα την Καλομοίρα, αν εκείνη δεχτεί τη χρυσή πρόταση που της έχει κάνει ο Τούρκος παραγωγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά για το newsit.gr, με την εταιρεία παραγωγής  έχουν συμφωνήσει οι πρώτοι 5 celeprities. Αυτοί θα είναι οι Δημήτρης Βλάχος, Αγγελική Ηλιάδη, Τάσος Ξιαρχό, Μαρία Καλάβρια και Γιώργος Χειμωνέτος. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι σε λίγες ημέρες θα οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες και με πέντε ακόμα celebrities.

Όλοι μαζί θα αναχωρήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου για τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα γίνουν τα απαιτητικά και άκρως… αηδιαστικά γυρίσματα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.